En ucuz benzinin satıldığı yere yönlendiren uygulama - Haberler - indir.com

En ucuz benzinin satıldığı yere yönlendiren uygulama

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 12:26:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Uygulama

Yüksek fiyatlardaki akaryakıtlardan dolayı çoğu tüketiciler bu durumdan şikayet ediyor. Hatta bastığınız frenle bile bu konuda tasarruf etmeye çalışıyorsanız, yeni bir mobil uygulama size yardım edebilir. Yeni geliştirilen bu uygulama uzun süredir yurt dışında kullanıyordu. Ülkemizde de kullanılacak olan uygulama size en ucuz benzini satacak istasyona yönlendirecek.

En ucuz benzinin satıldığı yere yönlendiren uygulama

Kişisel araçlarınızla yolculuk yapmak hoşunuza gidebilir. Fakat artık bu durum oldukça masraflı olmaya başladı. Yakıt tasarrufu konusunda tüm sürücüler artık kendilerine göre yöntemler geliştiriyor.  Ayrıca yolculuk sırasında yakıt dışındaki ihtiyaçlarda istasyon hizmetleri açısından büyük önem taşıyor. Lastik tamiri, mola servisi, mescit ve market alışverişi gibi pek çok hizmetleri bu konu altında sıralayabiliriz. Yolculuk sırasında herhangi bir benzin istasyonunun nasıl hizmetler verdiğini anlamak zordur. Benzin fiyatlarından tutun diğer hizmetlerin fiyatlarını öğrenmenizi sağlayacak yeni bir mobil uygulama bulunuyor. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar ilk gördükleri istasyona değil en doğru istasyona gitmelerini sağlıyor. Bu sayede Benzin LPG ve Dizel fiyatlarını görebiliyor, yakınlık derecesine göre çevrenizdeki istasyonları görebiliyorsunuz.

Petrol fiyatları 2020'de zirve yapabilir!Petrol fiyatları 2020'de zirve yapabilir!

BenzinLitre uygulamasını indirip açtığınız zaman ilk olarak hangi tür benzin kullanmanız gerektiğini seçmeniz gerekiyor. Ardından bu uygulamanın konum erişimine izin veriyorsunuz. Aşama ilerledikten sonra konumunuza en yakın benzin istasyonları karşımıza çıkıyor. Mesafelere göre sıralanan bu istasyonlara tıkladığınızda içerisindeki hizmetlerin ve akaryakıtın fiyatını öğrenebiliyorsunuz. Seçtiğiniz istasyona doğru rotayı belirledikten sonra hedefinize ulaşabiliyorsunuz. BenzinLitre uygulaması, fiyat listesini kullanıcılardan aldığı bilgilere göre listeliyor. Bunun dışında onaylı istasyon kategorisi altında yeni bir hizmet anlayışı başlatılacak. 

Bu uygulamanın yapımcılarının açıkladıkları bazı bilgilere göre BenzinLitre, depo başına 50 Türk Lirası'na kadar tasarruf yapma imkanı sunuyor. Bu sayede benzinin pahalı olduğu istasyonlara gitmek yerine size çok daha uygun bir istasyona giderek daha ucuza hizmet almanızı sağlayacaktır. Uygulama içerisinde sunulan bir özellikte puan usulü sayesinde sıralamaya sahip özellik, kullanıcılar için yaklaşık olarak 50 Türk Lirası değerinde akaryakıt kazanma şansı da elde edebilir. Uygulama şuan içerisinde Google Play Store'da bulunuyor. Tek yapmanız gerek indirip kullanmak.



PAYLAŞ