En ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacak - Haberler - indir.com

En ucuz 5G özellikli akıllı telefon Xiaomi Mi 9 olacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-02 09:35:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son senelerin en yükselişte olan teknoloji markalarından Xiaomi’nin üst düzey yöneticisi geçtiğimiz aylarda Weibo üzerinden uygun fiyata 5G destekli bir cihaz üreteceklerinin müjdesini vermişti. Model detayları ve ne zaman pazara çıkış yapacağı belli olmayan cihaz hakkında detaylar yavaş yavaş belli olmaya başladı. 

Xiaomi’nin merakla beklenen 5G telefonun adının Xiaomi Mi 9 5G olması bekleniyor. En geç 2020’nin başlarında pazara giriş yapması beklenen cihaz, Çinli sertifikasyon kurumu olan TENNA tarafından da onaylandı. 

Xiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktıXiaomi Mi A3 fiyatı ortaya çıktı

Xiaomi Mi 9 5G özellikleri

Xiaomi Mi 9 nasıl olacak?

Amiral gemisi cihazlar arasına katılacak olan Xiaomi Mi 9 5G, 6.39 inçlik bir ekrana sahip. 2K ekran teknolojisiyle geliştirilecek olan Mi 9 5G güzünü Qualcomm’un Snapdragon 855 işlemcisinden alıyor. Plus yonga seti tercih edilen cihaz aynı zamanda arka ekranında üç kamera sistemiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kullanıcıların beklentilerini karşılamaya yetecek gibi duran Xiaomi Mi 9 5G’nin 4.000 mAh’lık batarya kapasitesi de oldukça etkileyici. 45 W hızlı şarj desteğiyle pazara çıkış yapacak olan Xiaomi Mi 9 5G’nin oldukça ince bir yapısı var. 7.61 mm kalınlığa sahip olan Mi 9 5G’nin pazara çıkan en uygun fiyatlı 5G destekli telefon olması bekleniyor. 

Xiaomi Mi 9 5G 500 doların altında mı? 

Xiaomi Mi 9 tasarımından ilk detaylar geldi

Xiaomi Mi 9 6G hakkında en çarpıcı iddialardan biri ise cihazın bugüne kadar pazara en uygun fiyat etiketiyle giriş yapan 5G destekli cihazlar olacak olması. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmayan Xiaom’nin ise Mi 9 5’yi Eylül ayının ortalarında resmi bir şekilde tanıtması bekleniyor. Şuan itibariyle akıllı telefon pazarındaki en uygun 5G destekli cihazın 536 dolar olduğu varsayarsak, eğer iddialar doğruysa Xiaomi’nin yeni çıkaracağı cihazın 500 doların altında olması da yüksek ihtimaller arasında olmakla birlikte, bu hamlenin akıllı telefon pazarında da markanın elini güçlendirecek bir hamle olduğunu söylemek yanlış bir varsayım olmaz. 


5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı5G destekleyen Xiaomi Redmi K30 detayları ile heyecan yarattı
Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?Xiaomi Mi 9T Pro Türkiye'de satışa sunulacak mı?

PAYLAŞ