En pahalı video oyunu rekoru bir kez daha kırıldı - Haberler - indir.com

En pahalı video oyunu rekoru bir kez daha kırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-09-19 09:00:14
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Kullanıcıların eski ürün, eşya, otomobil, kart ve oyunlara yatırım yapmasına olanak sağlayan ve satış yapıldığında kar paylaşımı yapan Rally sitesi tarafından 1985 yapım bir Super Mario Bros. Oyunu için tam 2 milyon dolara satış gerçekleştirildi. Oyun 2020 Nisan ayında site tarafından 140.000 dolara satın alınmıştı. Özellikle nostalji özelliği taşıyan eski yapım, oyun ve filmler çok yüksek fiyatlarda satılabiliyor. Bunun bir örneği ise 1985 yaşımı Super Mario Bros oyununda gördük. Koleksiyoncuların yakından bildiği Rally sitesi Cuma günü yaptığı bir duyuru ile henüz hiç açılmamış olan bir 1985 Super Mario Bros oyununu tam 2 milyon dolara satıldığını açıkladı. Oyunun satışı, geçtiğimiz ay 25 yıllık bir Mario 64’ün 1.56 milyon dolara satılması ile geçen rekoru da geride bırakmış oldu.

Super Mario Bros 2, satış rekoru kırdı

Mario Kart Tour'a için çok oyunculu mod özelliği yayınlandı!Mario Kart Tour'a için çok oyunculu mod özelliği yayınlandı!

Bir önceki dünya rekorunda oyun açık artırma sitesinde satılmıştı. Rally sitesinin ise farklı bir sistemi bulunuyor. Kullanıcılar eşyalarını yada eşyaların hisselerini satın alabiliyor. Eşyaya bir teklif geldiği zaman yatırımcılar satılması yada satılmaması noktasında karar verebiliyorlar. Bir Rally temsilcisi ise 2020 Ağustos ayında yatırımcılara Super Mario Bros oyununa ait 150.000 dolar değerinde 3 bin adet hissenin sunulduğunu belirtti. New York Times kaynağına göre Rally, 2 milyon dolara satılan oyunu 2020 Nisan ayında 140.000 dolara satın almış ve aynı yıl içinde ise 300.000 dolarlık bir teklif yatırımcılar tarafından reddedilmişti.


Super Mario’nun 35. yılına özel iki farklı sürpriz oyunSuper Mario’nun 35. yılına özel iki farklı sürpriz oyun
Nintendo'dan, PUBG benzeri yeni Mario oyunu geliyorNintendo'dan, PUBG benzeri yeni Mario oyunu geliyor

PAYLAŞ