En pahalı 5 oyuncu faresi - Haberler - indir.com

En pahalı 5 oyuncu faresi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 16:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Video oyunlarına ciddi anlamda merak salan oyun tutkunları, oyun keyiflerini ikiye katlamak adına kendilerine özel olarak üretilmiş ekipmanları tercih ediyorlar. Bu anlamda, oyuncu ekipmanları üreten firmalar da en iyilerini tasarlamak adına ellerinden geleni yapıyor. Bugüne kadar piyasaya, birçok markadan birçok oyuncu ekipmanı sürüldü. Oyuncu farelerine bakıldığında, bunlardan en pahalı 5 tanesi şöyle sıralanabilir;

En pahalı oyuncu fareleri

1-      RAZER LanceHead

 

Razer, oyuncu ekipmanları denildiğinde akla ilk gelen markalardan birisi. En pahalı 5 oyuncu faresi listesinin de RAZER LanceHead Wireless'la birinci sırasında yer alıyor. Fare hem kablolu hem de kablosuz olarak kullanılabiliyor. LanceHead aynı zaman da 16,000 DPI 5G optik sensörüne sahip. Fiyatı ise 650 ' 750 TL aralığında değişiyor.

2-      LOGITECH G900 Chaos Spectrum

 

Oyuncu ekipmanlarının bir diğer tanınan ismi Logitech de LOGITECH G900 Chaos Spectrum Wireless modeliyle listenin ikinci sırasında. Logitech de bu modelle hem kablolu hem de kablosuz kullanım seçeneğini, oyun tutkunlarına sunuyor. Razer'ın modeline göre de daha yüksek çözünürlüğe sahip. Kablosuz kullanımda 32 saat kesintisiz oyun keyfi sunuyor ve fiyatı 600 ' 750 TL arasında değişiyor.

3-      MSI GM70

Farklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekebilen oyuncu faresi MSI GM70, kullanıcılarına kişisel tutş seçeneği olarak kutu içerisinde yan kavrama paletleri sunuyor. Kullanıcılar bu paletler sayesinde mouseun eline oturmasını sağlıyor. MSI GM70 Wireless, 10800 DPI çözünürlüğe ve 50 milyon tıklama ömrüne sahip. Fiyatı da 550 ' 700 TL arasında değişiyor.

4-      ASUS ROG Spatha

 

Çözünürlüğü biraz düşük olsada, listenin en iyilerinden biri olarak karşımıza çıkan ROG Spatha, 8200 DPI çözünürlüğe sahip. Üzerinde 12 adet programlanabilir düğme barındırıyor. Kablolu ve kablosuz kullanım seçeneği olan ASUS ROG Spatha'nın fiyatı,  600 ' 800 TL arasında.

5-      RAZER Mamba Chroma

Mamba, Razer'ın en çok tercih edilen modellerinden biri olarak biliniyor. RAZER Mamba Chroma, dünyanın en isabetli 16,000 DPI oyun faresi sensörü unvanına sahip. Üzerinde, programlanabilir 9 adet birbirinden bağımsız düğme bulunuyor. 16.8 milyon renk seçeneği bulunan ışıklı tasarımı ve 2.1 metrelik dayanıklı kablosu, oyuncuların tercih sebepleri arasında. Fiyat aralığı da diğerlerine göre daha uygun, 350 ' 650 TL olarak değişiyor.





PAYLAŞ