En Nefret Edilen 5 Video Oyunu - Haberler - indir.com

En Nefret Edilen 5 Video Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-21 23:33:24
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Her yıl kullanıcılar arasında oyunlar hakkında birçok yorum yapılsa da, kötü yapımlar piyasaya sürülmeye devam ediyor. Bireysel geliştirilen oyunların yanında, çoğu büyük şirketin yüksek maliyetlerle ürettikleri oyunlarda piyasada tutunamayabiliyor. Sizler için derlediğimiz yazımızda; piyasada varlığını sürdüren, ancak kullanıcılar tarafından en nefret edilenler listesine giren beş oyuna değineceğiz;

1-Motorbike

Playstation 3 oyun konsolu için tasarlanan bu oyun, simülasyonunun aşırı kötü olmasının yanında, birçok teknik sıkıntıyı da bünyesinde barındırdığı kullanıcılar tarafından belirtiliyor. 100 üzerinden 17 kullanıcı puanı ve 10 üzerinden 1,3 kullanıcı puanı alan 'Motorbike' oyunu; fikir olarak kullanıcıların beğenisini kazanmış olsa da oyunun sunuşu anlamında tam bir felaket olduğu söyleniyor.

2-NBA Unrivaled

Playstation ve Xbox platformları için tasarlanan oyun, kullanıcılar tarafından yakın tarihin en kötü spor oyunu olarak değerlendiriliyor. Kullanıcılar tarafından 0,6 oya sahip olan bu oyun, yapay zekâyı bünyesinde barındırmaması ve oyunun çok kolay olmasından dolayı beğenilmediği ve nefret edildiği söyleniyor.

3-Fast and Furious: Showdown

 

Pc, Playstation 3, Xbox 360 konsolları için piyasaya sürülen ürün, 'Hızlı ve Öfkeli' filminin uyarlaması olarak beklentileri üzerine çekse de, yarış oyunları arasında en kötü oyun olarak nitelendiriliyor. Oyunun grafik özelliklerinin berbat olması yanında, oyun içerisinde bir takım teknik sıkıntıların varlığı, kullanıcıların gözünden kaçmıyor.   

4-Family Party: 30 Great Games Obstacle Arcade

Ard Co. tarafından geliştirilen ve D3 tarafından yayınlanan oyun, kullanıcıların beğenisini kazanmamış görünüyor. İçeriğinde birden fazla küçük oyunu barındırdığı bilinen oyunun, kullanıcılar tarafından aşırı sıkıcı bulunduğu söyleniyor. Oyunun sıkıcılığı yanında bir diğer sevilmeyen özelliği ise;  bünyesinde barındırdığı küçük oyunların uzun sürmesi olduğu belirtiliyor.

5- Ride to Hell: Retrubution

2013 yılında Pc, Playstation, Xbox 360 platformları için piyasaya sürülen bu oyunda ise; ilk oynanmaya başladığı andan itibaren, kullanıcıların tepkisini aldığı biliniyor. Bazı çevrelerce bir oyun nasıl yapılmaz' Sorusunun cevabı olarak nitelendirilen bu oyun, kullanıcıların aşırı nefretini almış gibi görünüyor. Tarihin en kötü oyunu olduğu söylenen Ride To Hell, 1 kullanıcı puanıyla rakiplerinin en altında yer alıyor. 





PAYLAŞ