En Kullanışlı Çift Hatlı Akıllı Cihazlar - Haberler - indir.com

En Kullanışlı Çift Hatlı Akıllı Cihazlar

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-29 10:32:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Çift SIM kart kullanımına uygun olan akıllı cihazlar kullanıcıların hem iş hem de kişisel ihtiyaçlarını tek bir telefon üzerinden farklı hatlar ile yürütmenize imkan tanıyacaktır. Teknolojinin gelişmesi ile beraber akıllı cihazlarda her türlü ihtiyacımızı karşılayacak hale geldiler. Çift SIM kart kullanımını tercih eden kullanıcılar genellikle iş yaşamını ve kişisel yaşamını farklı hatlar üzerinden fakat aynı telefon ile yürütmek istiyorlar. Bunu yapabilecekleri oldukça kaliteli akıllı cihazlar vardır. Çift SIM kartlı akıllı cihazlar yurt dışı seyahatlerinde de kullanıcılara oldukça yardımcı olacaktır. 

En İyi Çift Hatlı Akıllı Telefonlar

OnePlus 6T

Cihazın en eksik yönünün kulaklık jakı ile tasarlanmamış olması olsa da, çift SIM kart kullanımı için satın alınabilecek en iyi akıllı cihazlardan biridir. OnePlus 6T adlı akıllı cihaz, ekran kısmında yer alan sensör sisteminin yanı sıra aynı zamanda son derece kaliteli hoparlör desteği, daha fazla batarya ömrü ve buna benzer daha birçok özelliği ile paranızın karşılığını verecek kaliteli bir akıllı cihazdır. Cihaz geniş ekran üzerine kurulmuş olup aynı zamanda oldukça güçlü çift kamerası ve hatta daha kullanışlı çipsetle bulabileceğiniz en iyi çift SIM kart özellikli akıllı cihazdır. 

Xiaomi Mi 8 Pro

Son zamanlarda akıllı cihaz üretimi konusunda yıldızı parlayan şirketlerden biri olarak görülen Xiaomi, çift SIM kart desteği ile sunduğu akıllı cihazı ile de gözleri üzerine toplamayı başarıyor. Bütçe dostu amiral gemi olma özelliğini bir adım daha ileriye taşıyan Xiaomi Mi 8 Pro, arka kısmında yer alan saydam bir kasa özelliği ile geliyor. Yani cihaz tasarım olarak da oldukça şık bir görünüme sahiptir. Saydam kasa özelliği sayesinde telefonun içerisinde neler olup bittiğini yakından görebilirsiniz. 

Xiaomi Mi Mix 3

Çentik tasarımlı selfie kamera kullanımını kızaklı bir ön kamera tasarımı ile değiştiren Xiaomi Mi Mix 3, bu tasarım doğrultusunda ilkler arasında yerini alıyor. Cihazın kullanımı esnasında dikkatini dağıtacak herhangi bir unsur söz konusu değildir. Mi Mix 3 ile oyun oynamak ya da film seyretmek oldukça keyifli olacak çünkü muhteşem bir ekran özelliği ile karşı karşıyasınız. Bu özelliklerin yanı sıra aynı zamanda Çift SIM kart özelliği ile de kullanıcılarına kusursuz bir kullanım sunmaktadır. Cihazın eksiği olarak görülen tek bir yanı ise biraz ağır olmasıdır. 

Honor 10

Piyasaya girdiği günden bu yana oldukça büyük kitleleri etkisi altına almayı başaran Honor 10 adlı akıllı cihaz çift SIM kart özellikli akıllı cihazlar listesinin son üyesidir. Orta segment sınıfında yer alan satın alabileceğiniz en iyi akıllı cihazlardan biri olarak karşımıza çıkan Honor 10'un pil ömrü yeteri düzeyde güçlüdür. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihaz, ekran kamera ve malzeme kalitesi olarak da parasından daha fazla özelliğe sahip olan kaliteli bir cihazdır. Cihaz gelişmiş özelliklerin yanı sıra aynı zamanda 128 GB'lık bir depolama alanı ile geliyor. 





PAYLAŞ