En İyi Video Oynatma Araçları - Haberler - indir.com

En İyi Video Oynatma Araçları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 11:56:30
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Eğer bilgisayarınızda video düzenlemeleri yapıyorsanız yada sürekli yüksek kalitede Mp4 dosyaları oynatıyorsanız size önerebileceğimiz oynatıcılar sayesinde daha fazla verim alabilirsiniz.Windows ile önyüklü gelen video oynatıcıdan pek memnun değilseniz, ve özellikle altyazılı filmleri dilediğiniz biçimde izlemenize izin veren programlar arıyorsanız aşağıdaki programlar tam size göre demektir. Bu programlar için İşletim sisteminizin Windows 7 Ultimate ve üzeri olması daha sağlıklı çalışmasına sebebiyet verecektir. Diğer sürümlerde bazı hatalar vermektedir. İşte O Programlar;

Vlc Media Player

Bu program herkesin sık kullandığı bir video oynatıcıdır birçok fonksiyonu bulunan programda bir sürü alt yazı seçeneği mevcuttur. Programın performansı ve akıcılığı oldukça iyi.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Wondershare Player

Eğer kusursuz bir film keyfi arıyorsanız bu oynatıcı tam size göre yüksek boyutta olan bu oynatıcı sayesinde tüm videoları kusursuz bir şekilde oynatabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Gom Player

Daha basit bir oynatıcı arıyorsanız bu yazılım işinizi görecektir muhtemelen. Bu program düşük sistem koşullarında bile rahatlıkla çalışabilir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ