En İyi ve En Güvenli VPN Yazılımları - Haberler - indir.com

En İyi ve En Güvenli VPN Yazılımları

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-04-07 13:44:39
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dün yaşanan Facebook, Twitter ve Youtube'un erişime kapatılmasından sonra pek çok kullanıcı DNS değiştirerek veya VPN servislerini kullanarak bu platformlara erişebildi. Peki engelli sitelere giriş için kullanabileceğimiz güvenli VPN yazılımları neler?

VPN'ler genel olarak internette gizliliğimizi korumak ve aynı zamanda engelli web sitelerine ulaşmak için geliştirilmiş harika araçlar olarak biliniyor. Güvenli bir VPN'de sunucu günlülüğü tutmaması, kullanıcı gizliliğini koruması, trafik türlerini ayırt etmemesi ve farklı konumlarda çıkış sunucuları sunması özelliklerinin olması gerekiyor.

Ancak bazı VPN'ler bu özellikleri sunmadığı gibi kişisel verilerimize erişebiliyor ve kimlik bilgilerimizi deşifre edebiliyorlar. İşte bu durumun önüne geçmek ve engelli sitelere güvenli bir şekilde erişebilmenizi sağlayacak En İyi ve En Güvenli VPN Yazılımları'nı sizler için bir araya getirdik.

Zenmate (Windows, Android, iOS)

Google Chrome veya Chromium tabanlı web tarayıcılarında kullanabileceğiniz Zenmate eklentisi, proxylerin tüm özelliklerinden en iyi şekilde faydalanmanızı sağlayan ücretsiz, kullanışlı bir araçtır. O an aktif olduğu tarayıcı da çalışan eklenti ayrıca tüm internet bağlantısını etkilemeyen yapısı ve kolay kullanımı ile dikkat çekiyor.

Zenmate eklentisini Chrome tarayıcınıza kurduktan sonra aktivasyon yapmanız ve sonrasında da tarayıcının sağ üst köşesinde bulunan Zenmate ikonundan oturum açmanız gerekiyor. Bu işlemleri yaptıktan sonra Zenmate aktif olacak ve dilediğiniz engelli siteye sorunsuz bir şekilde giriş yapabileceksiniz. Yazılım hem bilgisayarlarda hem de mobil cihazlarda kullanılabiliyor.

PureVPN (Windows, Android, iOS)

Dünyanın önde gelen VPN servislerinden birisi olan PureVPN, bilgisayarınızı, mobil cihazınızı ve kişisel bilgilerinizi en üst düzeyde koruyabiliyor. Dünyanın dört bir yanında 100'den fazla ülkede kullanıcılara farklı lokasyonlar üzerinden internet bağlantısı sağlayan PureVPN, Türkiye'de erişim engeli bulunan web sitelerine ve oyunlara giriş imkanı tanıyor.

PureVPN'i hem bilgisayarınızda hem de Android ya da iOS cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Shellfire VPN (Windows, Android)

Almanya merkezli Shellfire GbR firması tarafından kullanıma sunulan yazılım sayesinde engelli sitelere güvenli bir şekilde giriş yapabilir, kimlik bilgilerinizi gizleyerek internette rahatlıkla gezinti yapabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak hem masaüstü bilgisayar hem de mobil kullanıcılar için indirmeye sunulan Shellfire VPN uygulaması sayesinde gerçek IP adresinizi gizleyerek farklı bir coğrafi konumdan bağlanıyormuşsunuz gibi internet üzerindeki tüm içeriklere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Express VPN (Android, iOS)

7 gün boyunca ücretsiz olarak kullanılabilen Express VPN sayesinde, mobil cihazlarınız üzerinden engelli olan sitelere giriş yapabilirsiniz. Ayrıca uygulama üzerinden seçeceğiniz Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerindeki VPN sunucularını kullanarak internette gezinti yapabilirsiniz.

IP adresinizi gizleyen ve internet üzerindeki verilerinizi şifreleyen Express VPN, aynı zamanda kişisel verilerinizin güvenliğini de sağlayabilmektedir.

Spotflux (Windows, Android, iOS)

Akıllı ve bir o kadar da gelişmiş özelliklere sahip bir VPN servisi olan Spotflux, erişime engellenmiş olan web sitelerine girişinizi kolaylaştırarak özgür internetin kapılarını bizlere sunuyor.

Çevrimiçi gizlilik ve güvenliğe önem veren Spotflux, engellenen tüm internet siteleriyle içeriklere erişilmesini, reklamları tarayarak istenmeyen reklamları engellemeyi, gerçek IP adresinizi gizleyerek internette gizlice gezmenizi sağlıyor. Ayrıca yazılım malware gibi tehditleri de ortadan kaldırabilmektedir.





PAYLAŞ