En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android) - Haberler - indir.com

En İyi Ücretsiz Launcher Uygulamaları (Android)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-07 22:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Android cihazlar bilindiği üzere kişiselleştirmesi ile bilinirler. Her türlü kişiselleştirme yapılan bu cihazlar belki de bazıları için bu nedenle Iphone'dan daha özel bir yere sahipler. Bu kişiselleştirme ayn zamanda Launcherlar içinde geçerli. Launcherlar için pek çok tema oluşturulmuş. Bu temalar arasından kullanıcılar diledikleri ve sevdikleri Launcheri seçip kullanabiliyor. Bunun en büyük nedeni Android işletim sisteminin açık kaynaklı bir kod olarak yazılması. Bu sayede bir çok geliştirici yeni şeyler geliştirebiliyor.

İşte bu geliştirilen birbirinden güzel Launcherler. Telefonları istenildiği gibi kişiselleştirin:

Apus Launcher

Renkli temalar, İkon temaları, Şeffaflık, Dosya ikonları, Farklı işaretler, Kaydırma efektleri gibi özelliklerle gelen Apus Launcher,  esasen bünyesinde hızlı ana sayfa ve efektif görünüm üzerinde durmuş. Kullanıcılar tarafından sevilen bir uygulama.

Microsoft Launcher

Kolay bir arayüze sahip olan Microsoft Launcher, şu an beta aşamasında. Bu nedenle tam olarak kullanıcı kişiselleştimesine izin vermiyor. Ancak kolay ve kullanışlı bir arayüz isteyenlere beklediklerini vermeyecek bir uygulama.

Google Asistan Launcher

Sesli komut, Daha hızlı arama, Popüler Google ürün ve servislerine erişim, Sezgisel duvar kağıdı seçici, Google Asistan'a ana ekrandan erişim gibi özellikleri bünyesinde barındıran Google Asistan Launcher, telefon için kullanışı hızlı bir arayüz sunmayı amaçlıyor.

Bütün android cihazları ile uyumlu olan bu Launcher, telefonun en ince ayrıntısına kadar kişiselleştirilmesine izin veriyor. Popüler olan bu uygulama binlerce temaya sahip ve binlerce kişi tarafından kullanılıyor. Hızlı arayüzü ile bir çok kişinin beğenisini kazandı.

 





PAYLAŞ