En iyi Ücretsiz Dünya Kupası Mobil Uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi Ücretsiz Dünya Kupası Mobil Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 10 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

12 Haziran-13 Temmuz 2014 tarihleri arasında Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası maçlarını mobil cihazlarınız üzerinden takip edebileceğiniz en iyi ve ücretsiz mobil uygulamaları sizler için araştırdık.

Şimdiden mobil uygulama mağazalarında yayınlanan onlarca mobil uygulama arasından özenle seçtiğimiz uygulamalar sayesinde FIFA Dünya Kupası heyecanını mobil cihazlarınız üzerinden yaşayabilirsiniz.

Google Play ve App Store'da yayınlanan ve Dünya Kupası maçlarını takip edebilmenizi sağlayan uygulamaları detaylı incelemeleriyle birlikte aşağıda bulabilirsiniz.

FIFA (iPhone / iPad / Android)

FIFA

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA)'nın resmi mobil uygulaması olan FIFA, Dünya Kupası maçlarını en kapsamlı şekilde takip edebileceğiniz mobil uygulama olarak listemizin en başında yer alıyor. Türkiye'deki futbol ligleri başta olmak üzere Şampiyonlar Ligi'ni de takip edebilmenizi sağlayan uygulama, 2014 Dünya Kupası için özel olarak hazırlanan FIFA World Cup kategorisi altından Dünya Kupası maçlarını anlık olarak takip edebilmenize imkan tanıyor. 

Uygulama üzerinden takımların yer aldıkları grupları öğrenebilir, oynanacak maçların gün ve saat bilgilerini görebilir, stadyumlara göz atabilir ve Dünya Kupası maçları hakkındaki en güncel haberleri okuyabilirsiniz.

ESPN FC Football & World Cup (Android / iPhone / iPad)

ESPN

ABD merkezli spor kanalı ESPN'nin resmi uygulaması olan ESPN FC Football & World Cup Dünya Kupası heyecanını mobil cihazlarınız üzerinde yaşayabileceğiniz ikinci uygulama olarak listemizde yer alıyor. Oldukça geniş kapsamlı içerikler bulabileceğiniz uygulama sayesinde Premier League, La Liga, Bundesliga, UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Liginden içeriklerin yanı sıra Dünya Kupası'na özel olarak hazırlanmış olan bölümde yapılacak olan maçların gün ve saat bilgilerine erişebilir, milli takımların gruptaki durumlarını takip edebilir ve güncel olarak Dünya Kupası haberlerini okuyabilirsiniz.

Twitter entegrasyonuna sahip olan uygulama ayrıca diğer kullanıcılar ile etkileşim kurarak maçlar hakkındaki yorumlarınızı paylaşmanıza, atılan tweetlere ve anlık bildirimlere ulaşmanızı da sağlıyor.

Onefootball (Android, iPhone / iPad / Windows Phone / Windows)

Onefootball

Türkçe dil desteği sayesinde son derece kolay bir kullanıma sahip olan Onefootball ile Dünya Kupası maçlarında mücadele edecek olan milli takımların listesine ulaşabileceğiniz ve müsabakalar sırasında güncel haberlere ulaşabileceğiniz oldukça şık bir tasarıma sahip mobil uygulamadır. Uygulama üzerinden maç fikstürlerini görüntüleyebilir, maç sonuçlarını anlık olarak alabilir, müsabakalar sırasında yapılan röportajlara ulaşabilirsiniz.

Kupa öncesinde yapılan tüm haberlere de erişme imkanına sahip olabileceğiniz uygulama da bulunan sosyal ağ entegrasyonu sayesinde de diğer kullanıcılar ile etkileşim kurarak sohbet edebilirsiniz.

BBC Sport (Android / iPhone / iPad)

BBC Sport

Dünyanın en popüler haber kanalları arasında yer alan BBC tarafından resmi olarak uygulama mağazalarındaki yerini alan BBC Sport, en son spor haberlerine ulaşabileceğiniz ve en önemli haberlerden anında haberdar olabileceğiniz kaliteli mobil uygulamalardan birisidir.

Kişiselleştirilebilir özelliklere sahip olan uygulama isteğiniz dahilinde dilediğiniz spor haberine, etkinliklere ve makalelere ulaşabilmenizi de sağlıyor. Sadece bir kaç saniye içerisinde tüm bilgilere erişme imkanı bulabileceğiniz uygulama ayrıca Dünya Kupası 2014 maçlarını da takip edebilmenize imkan tanıyor.

Dünya kupası maçlarından en güncel haberleri, transferleri, maçlarda atılan golleri ve maç saatlerini de öğrenebilmenizi sağlayan uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

SofaScore (Android / iPhone / iPad / Windows Phone)

SofaScore

Brezilya Dünya Kupası için özel olarak geliştirilmiş ve oldukça kapsamlı içerikler sunan SofaScore uygulaması, sade tasarlanmış arayüzü sayesinde kolaylıkla Dünya Kupası maçlarını takip edebilmenizi sağlıyor. Uygulama üzerinden Dünya Kupası maçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz gibi aynı zamanda canlı skorları, maç programlarını, fikstür gruplarını, puan durumlarını, maçlarda atılan golleri ve maçlarda çekilen videoları görebilirsiniz.

Futbolun yanı sıra Basketbol, Buz Hokeyi, Tenis, Hentbol, Amerikan Futbolu, Voleybol maçları, Sutopu gibi daha pek çok spor dalına ait müsabakaların bilgilerine de yine uygulama üzerinden erişebilirsiniz.

LiveScore (Android / iPhone / iPad)

LiveScore

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Super Cup, Konfederasyon Kupası gibi liglerin yanı sıra pek çok spor dalından en güncel haberleri alabilmenizi sağlayan LiveScore, temelinde canlı maç sonuçlarını alabileceğiniz kullanışlı bir uygulamadır. 

Uygulamada bulunan Dünya Kupası özel kategorisi altından Dünya Kupası müsabakalarındaki canlı maç sonuçlarına ulaşabilir, takımların puan durumlarını öğrenebilir, atılan goller ve alınan puanları anlık olarak listeleyebilir ve maçlar esnasında yapılan haberleri okuyabilirsiniz.

EuroSport (Android / iPhone / iPad)

EuroSport

Eurosport.com'un resmi mobil uygulaması EuroSport sayesinde en güncel spor haberlerini yakından takip edebilirsiniz. Maç sonuçları, maç fikstürleri, puan durumları, takım sıralamaları gibi pek çok bilgiye de erişebileceğiniz uygulama, Dünya Kupası özel bölümüyle de Brezilya'da düzenlenecek olan kupa maçlarını anlık olarak mobil cihazlarınız üzerinden takip edebilmenizi sağlıyor.

Ayrıca ücretsiz video arşivine de sahip olan uygulama üzerinden Dünya Kupası sırasında çekilen kısa videoları izleyebilir veya fotoğraf albümüne göz atabilirsiniz.

WorldCup 2014 Brazil (Android / Windows Phone)

World Cup 2014 Brazil

Gelişmiş arayüzü sayesinde profesyonel bir maç takip uygulaması olarak karşımıza çıkan WorldCup Brazil 2014 uygulaması sayesinde Dünya Kupası maçlarını anlık olarak takip edebilir, maçlarda atılan golleri, puan durumlarını ve maç fikstürünü sorunsuz bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Ayrıca maçlarla ilgili en güncel haberlere gerçek zamanlı olarak erişmenizi sağlayan uygulama çevrimdışı olarak da maç takibi yapabilmenizi sağlıyor.

Yahoo Sports (Android / iPhone / iPad)

Yahoo Sports

Yahoo'nun resmi spor uygulaması olan Yahoo Sports, tüm spor dallarındaki müsabakalardan anlık olarak haberdar olmanızı sağlayan son derece gelişmiş bir spor uygulamasıdır. Tenis, Voleybol, Hentbol ve Futbol müsabakalarını takip edebilmenizi sağlayan uygulama aynı zamanda Dünya Kupası özel bölümüne de sahiptir.

Dünya Kupası maçlarında atılan gollerden ligdeki puan durumlarına, maç saatlerinden takım eşleşmelerine, yapılan röportajlardan maçlarda çekilen fotoğraf ve videolara kadar daha pek çok içeriğe ulaşmanıza da imkan tanıyor. Yahoo hesabınız ile giriş yaparak kullanabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Editörün Notu: 2014 FIFA Dünya Kupası maçlarını mobil cihazlarınız üzerinden hiç bir ücret ödemenize gerek kalmadan takip edebileceğiniz mobil uygulamaları sizler için inceledik. Dilediğiniz mobil uygulamayı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilirsiniz.





PAYLAŞ