En İyi Ücretsiz Dosya Kurtarma Yazılımları! - Haberler - indir.com

En İyi Ücretsiz Dosya Kurtarma Yazılımları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 13:08:53
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Pek çok kullanıcının daha önce baş belası olan yanlışlıkla dosya silme korkusu, dosya kurtarma programlarının çıkmasıyla ortadan kalktı. Silinmiş olan dosyayı hız ve güvenli bir şekilde geri getirebilen birçok program mevcut. Bu yazılımlar oldukça sağlam çalışıyor  bazıları ise boot cd olarak çalışmaktadır. Yapacaığınız işlemlerden kesinlikle İndir.Com sorumlu değil herhangi bir veri kaybı durumunda tüm sorumluluk size aittir.

ADRC Data Recovery

Uygulama sayesinde kolay bir şekilde verilerinizi geri getirebilirsiniz. Oldukça güvenli ve hızlıdır.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Bplan Data Recovery

Yukarıdaki programa göre biraz daha modülerdir yani pek çok eklentisi mevucttur. Ayrıca boot olarakta başlatabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Cd Recovery Toolbox

Bu yazılım sayesinde silinen tüm dosyalarınızı geri getirebilirsiniz. Bu program oldukça basittir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ