En iyi ücretsiz Antivirüs programları - Haberler - indir.com

En iyi ücretsiz Antivirüs programları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-29 18:00:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Bilgisayarları, internetin tehlikeli yüzünden korunmak için güçlü özelliklere sahip bir antivirüs programı kullanmak gerekir. Bilgisayarınızı pek çok tehlikelere karşı koruyan 2021'in en iyi ücretsiz antivirüs programları hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Antivirüs programları

Microsoft Windows Defender!

Esasında herkesin hemen hemen bildiği virüs programı olarak bilinen Windows Defender, Windows 10 sistemlerde yer alıyordu. Herhangi bir ücret ödemeden dosyalarınızı ve gizliliğinizi koruyan Wibdows Defender, aynı zamanda oldukça basit bir kullanım sunuyor. Bilgisayarınıza yanlışlıkla sızan virüsleri anında tespit eden Windows Defender'ın, OneDrive ile beraber çalışması da büyük bir artık olarak değerlendiriliyor. 

Kaspersky Anti-Virus!

Esasında uzun bir zamandır antivirüs piyasasında yer alan Kaspersky, pek çok firma ve kişi tarafından tercih ediliyor. Ücretli ve ücretsiz olarak kullanılabilen Kaspersky, paketlere göre değişiklik gösteriyor olsa da veri, işlem ve gizlilik koruması hakkında kolaylık sağlıyor. Üstün veri koruma, tüm cihazlara uyum sağlama, VPN teknolojisi ile konum gizliliği sunan Kaspersky'ı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. Söz konusu bu programın yıl içerisinde 100 - 200 TL arasında değişiklik gösteriyor. 

Avast Antivirus!

Piyasada başarılı bir yere sahip olan Avast, kolay kullanımı ile şimdiye kadar pek çok kişi tarafından beğeniliyor. Özellikle de 2019 ve 2020 yıllarında en yüksek değerlendirme alan program olarak adından söz ettiren Avast, bilgisayarınız veya telefonunuzda yüksek koruma sağlanıyor. Wi-Fi güvenliği, web kamera güvenliği gibi pek çok hizmet sunan Avast, bu özellikleri ücretli ve ücretsiz sürümleri genişletiyor. Avast'ı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. 

AVG AntiVirus!

1991 yılından bu yana hizmet veren AVG, başarılı şirketler arasındadır. Temel güvenlik önlemlerini en üst seviyede tutan AVG AntiVirus, tüm platformlarda kullanılabiliyor. Mobil ve pc platformlarında ücretsiz olarak kullanılabilen AVG, Play Store'da 100 milyonu geride bırakan indirme sayısına ulaştı. Platformu ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. 

Norton 360 Antivirüs!

Uzun zamandır hizmet veren bir diğer antivirüs programı ise Norton 360. Bilgisayarlarda uzun süreli koruma sağlıyor. Tüm paketlerinde casus yazılım önleme, antivirüs, zararlı program ve fidye yazılımı korumu sağlayan Norton 360, paketlere göre Ebeveyn ve okul denetimi gibi hayat kolaylaştıran özellikler bulunuyor. 

Bitdefender Antivirüs!

Son zamanların en popüler antivirüs programları arasında yer alan Bitdefender, zaman zaman zirvede yer almayı  başarıyor. Bilgisayarınızda sürekli yüksek koruma sağlayan Bitdefender, siber tehditler karşısında güçlü bir duruş sergiliyor. Çok kısa bir süre içerisinde virüs taraması gerçekleştiren Bitdefender, internet sahtekarlığı ve dolandırıcılık koruması sunarken, parola güvenliği de sunuyor. Elbette ki casus yazılım ve antivirüs koruması bu programlarda kullanıcılara sunuluyor. Bitdefender'ın ücretsiz olarak bilgisayarınıza kurarak sunulan seçenekler faydalanabilirsiniz. Bitdefender programından faydalanmak isteyenler 39-75 dolar arası bir ücret ödeyebilirler. 

Bilgisayarlarınızı internetin kötü içeriklerine karşı korumak için bu programlardan herhangi birini kullanabilirsiniz.  2021 yılının en iyi ücretli ve ücretsiz antivirüs programlarını burada bulabilirsiniz. Listedeki tüm programlar kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yönelik içerikleri kullanabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ