En iyi Ücretsiz 7 VPN Uygulaması - Haberler - indir.com

En iyi Ücretsiz 7 VPN Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-22 17:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Android akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz en iyi VPN uygulamalarını sizler için derledik. Bildiğiniz üzere VPN uygulaması ile internet üzerinde konumunuzu farklı göstererek gizli bir kullanım gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca VPN uygulaması ile yasaklı sitelere erişmek ve ülkemizde aktif olmayan hizmetlerden yararlanmak için kullanabilirsiniz. Uygulama mağazalarında birçok VPN uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalar aralarında çeşitlilik ve farklılık gösterebiliyor. Bu noktada Google Play Store?da yer alan ve Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi 10 VPN uygulamasını gelin listeleyelim.

En İyi VPN Uygulamaları

VPN Proxy Master

Düz ve basit tasarımı ile dikkat çeken bu VPN uygulaması birçok VPN kriterlerini rahat bir şekilde karşılıyor. İçerisinde reklamda içeren bu VPN uygulaması OpenVPN protokolleri olan UDP/TCP kullanarak verilerinizi şifreleyebiliyor.

Turbo VPN

Oldukça beğenilen ve iyi VPN uygulamalarından birisi diyebiliriz. Uygulamayı indirmek ve kullanmak tamamen ücretsiz olurken bu ücretsiz kullanım karşısında sadece reklam gösterimi yapıyorlar. Diğer yandan uygulamanın LTE, Wifi ve 3G gibi tüm ağlar üzerinden VPN servislerine bağlanabildiğini hatırlatalım.

Free VPN - Betternet

Adından da belli olacağı üzere ücretsiz bir VPN hizmeti sunan bu uygulama bazı ekstra özelliklerde sunuyor. Listenin diğer uygulamaları gibi standart özelliklere sahip bu uygulama hızlı bir VPN bağlantısı sunuyor diyebiliriz.

Opera Free VPN

Ülkemizde Türkçe dil desteği sunmasından da ötürü oldukça popüler VPN uygulamalarından birisi diyebiliriz. Gerek kaliteli arayüzü gerekse sunduğu VPN hizmeti ile oldukça başarılı bir VPN uygulaması diyebiliriz.

TunnelBear VPN

VPN uygulamaları arasında belki de en basit kullanıma sahip olan TunnelBear VPN uygulaması ilk olarak ücretsiz geliyor ve 500 MB?lık bir kullanım imkanı sunuyor.

Super VPN

Google Play Store üzerinde 1 milyondan fazla indirme rakamına erişen Super VPN uygulamasını ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Yoga VPN

Küçük ve arayüzü oldukça kolay olan Yoga VPN uygulaması kullanıcıların istediğini veren bir sisteme sahip durumda. Kullanıcıların VPN olarak kullanacağı basit ama etkili uygulamalardan birisi diyebiliriz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ