En iyi ücretli virüs programları - Haberler - indir.com

En iyi ücretli virüs programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-11 21:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Günümüzde internet neredeyse dünyanın her yerinde, herkesin hayatında kolaylık sağlamakta. İnsanların hayatına oldukça kolaylık sağlayan internet, zaman zaman bağlantı kurduğunuz cihazlarınıza zarar verebilmekte ve kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesine neden olmakta. Bu durum, internet sitelerinde yer alan virüsler sebebiyle gerçekleşmekte. Cihazlarınıza bulaşan bu beklenmedik misafirlerle baş edebilmek adına ve kişisel bilgilerinizi koruyabilmek adına, birçok virüs programı mevcut. Bu virüs programları sayesinde, internet bağlantısı kurduğunuz cihazlarınızın zarar görmesinin önüne geçmeniz mümkün. Piyasada bulunan virüs programlarına bakıldığında, kullanılabilecek en iyi ücretli virüs programlarına şunlar örnek verilebilir;

Bitdefender: En iyi antivirüs programı denildiğinde akla ilk gelenlerden biri olan Bitdefender programının, az sayıda rakibi bulunuyor. Ücretli antivirüs programları arasında en iyilerinden biri olarak kabul edilen Bitdefender, fazla donanım tüketiyor.

McAfee: Bir diğer ücretli ve en iyilerden biri olan olan program McAfee. McAfee, ödüllü virüs programıdır. Verilerin gizliliğini koruyarak, açılır pencereleri engellemekte ve cihazınıza bulaşacak her türlü virüsten cihazınızı korumaktadır.

Kaspersky: Kaspersky, kendini kanıtlamış virüs programlarından birisi ve McAfee gibi ödüle sahip bir program. Kaspersky'ın bir kötü yanı bulunuyor, o da yüksek işletim sistemi istemesi. Bundan dolayı bilgisayarınızı kasabiliyor. Bu duruma çözüm olarak, programın ayarlarından birkaç özelliği devre dışı bırakabilirsiniz.

Nod32: Nod32 ücretli virüs programları arasında uygun fiyatı ile göze çarpmakta. Bununla beraber işletim sistemini de zorlamadan cihazınızı virüslerden koruyor olması, tercih edilmesinde bir diğer sebep olarak gösterilebilir.





PAYLAŞ