En iyi Tasarıma Sahip Android Uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi Tasarıma Sahip Android Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-06 16:37:31
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

2013 kış dönemi için Google Android tasarım ekibi tarafından seçilen ve en iyi tasarıma sahip 10 uygulama Google Play üzerinde yayınlanarak kullanıcılara sunuldu.

Orijinal ismi ile 'Beautiful Design Winter 2013' adı verilen ve toplamda 10 uygulamanın seçildiği ''2013 yılının en iyi tasarıma sahip uygulamaları'' nda işlevsellik ve özelliklerden çok uygulamaların arayüzü ve tasarımı ön planda tutuldu. Kullanıcılar için rehber niteliğinde olan bu seçimde Google, uygulamalardaki tasarım elementlerinin kullanıcılar için ne kadar önemli olduğunu da dikkat çekmektedir.

Bu anlamda seçilen uygulamalar arasında ön plana çıkan 3 uygulamadan birisi olan Timely, düz geçişleri ve gerçeğe yakın tasarımının yanı sıra animasyonu sayesinde farklı bir boyut kazanırken, okuma uygulaması olan Circa News, makale okumayı hızlı ve eğlenceli hale getirmesinin yanı sıra tipografi ve banner efektleri ile dikkat çekmektedir. Ayrıca ekran geçişleri, arka plan görseli ve efektleri ile Google'ın dikkatini çekmeyi başaran Etsy'de oldukça popüler olan bir internet alışveriş uygulaması olarak listede yer almaktadır.

Fotoğrafların estetik bir şekilde sunulması, temiz arka plan, tipografi, estetik hareket ve estetik geçişleri barındırma gibi kriterleri göz önüne alarak Google tarafından seçilen en iyi tasarıma sahip uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz.

En iyi Tasarıma Sahip Google Android Uygulamaları





PAYLAŞ