En İyi Sistem Bilgisi Öğrenme Programları! - Haberler - indir.com

En İyi Sistem Bilgisi Öğrenme Programları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 12:45:16
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Sisteminin özelliklerini anlık olarak takip etmek isteyenler, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda bu programlardan kolaylıkla faydalanabilir. Tek yapmanız gereken aralarından seçim yapmak ve bilgisayarınıza indirmek. İndir.Com asla illegal içerik bulundurmaz. Sitedeki tüm uygulamalar ve dosyalar orjinal arşivdir yani geliştiricinin yüklediği dosya gibidir. Ayrıca sürekli güncel tutulur ve takip edilir. Sisteminizi takip etmenizi sağlayacak işte o uygulamalar bu uygulama verileri donanımınıza ve cihazınıza göre değişebilir. Isı değerleri ise net bir değer olamayabilir bu değerler yaklaşıkdır.

AIDA 64 Express 

Bu uygulama herkes tarafından bilinen popüler bir sistem takip uygulamasıdır eğer güçlü bir sisteminiz var ise bu yazılım olması gerekli diyebiliriz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

ASTRA 32

Bu uygulama ise biraz az gelişmiş olsada yinede sağlam değerler gösterir. Uygulama sıcaklık değerleri net olmayabilir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

CPUZ

Uygulama herkes tarafından bilinen bir sistem takip uygulamasıdır oldukça gelişmiş bir yapıya sahiptir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

 





PAYLAŞ