En iyi Seyahat Uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi Seyahat Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte yoğun iş temposundan ve hayatın monotonluğundan bir süreliğine de olsa uzaklaşmak isteyen kullanıcılar için tatil ve seyahatlerini kolaylaştıracak mobil uygulamaları inceledik.

Rahat bir tatil için seyahatlerinizi planlarken, gideceğiniz yerde eğlenmek için kaliteli bir mekan ararken, uygun fiyatlı konaklama tesisleri ve yolculuklarınız için bilet satın alması yaparken kullanabileceğiniz mobil uygulamaları aşağıda bulabilirsiniz.

Avea Seyahat (Android)

Avea Seyahat

Avea Seyahat, seyahat öncesi ya da seyahat esnasında adeta size yol arkadaşlığı yapabilir. Tüm seyahat planlarınızı mobil telefonunuz üzerinden kolaylıkla yapabilmenizi sağlamaktadır.

Uygulama gitmek istediğiniz seyahat noktalarına ulaşabilmeniz için uygun fiyatlı otobüs ve uçak bileti bulmanıza, yolculuklarınız için rezervasyon ve bilet satın alması yapmanıza yardımcı olacağı gibi ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü bilgiye de ulaşmanıza imkan tanıyor.

Booking.com (Android / iPhone / iPad)

Booking.com

Dünya üzerinde 202 ülkede 60 bin seyahat noktası için arama yapabilmenizi sağlayan Booking.com, yaklaşık 470 bin tesis bilgisini kullanıcılara sunuyor. Tatil planlamanızı en kolay şekilde yapabileceğiniz uygulama sayesinde otel bilgilerini görebilir, oda fotoğraflarına göz atabilir, gezginlerin yazdıkları yorumları okuyabilir ve filtreleme seçeneklerini kullanarak sizin için en uygun olan konaklama tesisini bulabilirsiniz.

Ayrıca cep telefonunuz üzerinden rezervasyon işlemlerinizi de güvenli bir şekilde yapabilmenizi sağlayan uygulama Türkçe dahil 40 dil ve 53 para birimi desteğiyle günün 24 saati tek tuşla müşteri desteğine de sahip.

Hemen Kiralık (Android / iPhone / iPad)

Hemen Kiralık

Yaz dönemlerinde özellikle günlük kiralamalı yazlık tercih eden kullanıcılar için tavsiye edebileceğimiz HemenKiralık uygulaması, kısa dönem eşyalı kiralık daire, apart ya da oda gibi konaklama seçeneklerinden dilediğiniz online kiralamanıza imkan sunuyor. Türkiye'nin neresinde olursanız olun bulunduğunuz konuma en yakın olan daireleri de gösterebilen uygulama ayrıca bu dairelere ait fotoğraf ve özellikleri de gösterebiliyor.

Konaklama tercihini otelden yana kullanmak istemeyen kullanıcıların mutlaka mobil cihazlarında bulundurmaları gereken uygulamalar arasında yer alan HemenKiralık, tamamen ücretsizdir.

TripAdvisor (Android / iPhone / iPad / Windows Phone)

TripAdvisor

Seyahat rehberi alanında en iyi uygulamalardan birisi olan TripAdvisor, gittiğiniz ya da bulunduğunuz çevrede görmeniz gereken mekanları, en iyi yemekleri sunan restoranları, en uygun fiyatlı otelleri ve yolculuklarınız için en uygun uçak bilet fiyatlarını sizlere sunabilmektedir.

Gittiğiniz yerlerle ilgili yorumlarınızı da yazabilmenizi sağlayan uygulama üzerinden ayrıca diğer binlerce gezgin tarafından yazılan yorumları okuyabilir, fotoğraflara göz atabilir ve verilen puanları görerek, sorunsuz bir tatili garanti altına alabilirsiniz.

KAYAK (Android / iPhone / iPad / Windows Phone)

KAYAK

Milyonlarca kayıtlı otel, uçuş, araç servisi gibi seyahat konularında en uygun seçenekleri sizlere sunabilen KAYAK, Dünya'nın neresine giderseniz gidin bulunduğunuz yerdeki otel fiyatlarından hava yolu şirketlerinin fiyat tariflerine, ziyaret etmek istediğiniz yerler hakkında tüm bilmeniz gereken bilgilere kadar hemen her şeye erişebilmenizi sağlıyor.

Yeni yerleri keşfetmek isteyen kullanıcılar için detaylı fotoğraflarda sunan uygulama ayrıca hava durumu, uygun fiyatlı oteller ve seyahat güzergahlarınızı da ayarlamanıza imkan tanıyor.

OtelSonDakika (Android / iPhone / iPad)

OtelSonDakika

Türkiye'deki en iyi otellerin uygun fiyatlarını bulabilmenizi sağlayan OtelSonDakika sayesinde konaklama ihtiyaçlarınız için en uygun fiyata sahip otelleri listelemenize ve olanak sağlamaktadır. Ayrıca seçtiğiniz oteller için yüzde 20 ile yüzde 50 oranında indirim fırsatı da sunan uygulama üzerinden rezervasyon yapabilir ya da satın alma işlemlerinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Pamukkale Turizm (Android / iPhone / iPad)

Pamukkale Turizm

Türkiye'nin dört bir yanına karayolu taşımacılığı yapan Pamukkale Turizm'in resmi uygulaması sayesinde kolay bir şekilde gitmek istediğiniz yöne otobüs seferlerini sorgulayabilir, rezervasyon işlemlerinizi yapabilir, istediğiniz koltuğu seçerek kredi kartı ile bilet satın alabilirsiniz. Ayrıca firmayla ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi de yine bu uygulama üzerinden müşteri hizmetlerine bildirebilirsiniz.

Seyahatlerinizi kolaylaştırmak ve rahat bir tatil yaşamak isteyenler için araştırarak sunduğumuz mobil uygulamaları aşağıdaki bağlantılar üzerinden cihazınıza indirebilirsiniz.

Seyahat Uygulamaları haberimiz sürekli olarak güncellenecektir.





PAYLAŞ