En İyi Selfie Telefonu Sony Xperia C3 Duyuruldu - Haberler - indir.com

En İyi Selfie Telefonu Sony Xperia C3 Duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Xperia serisini yeni üyeleriyle genişletmeye devam eden Sony, HD çözünürlüklü 5.5 inch ekran boyutuna sahip selfie odaklı, LED flaşlı ön kameraya sahip Xperia C3 adlı yeni telefonunu duyurdu.

Hem otomatik odaklama hem de LED flaş desteğine sahip 8MP çözünürlüklü arka kameranın bulunduğu telefonda 25 mm'ye karşılık gelen lense sahip 5MP çözünürlüklü ön kamera yer alıyor.

Sony Xperia C3

Sony tarafından 'soft' olarak tanımlanan LED flaş desteğine sahip ön kamera en gelişmiş akıllı telefonlarda bile halen bulunmuyor. Son derece doğal bir aydınlatma performansı sağlayan ön kamera gün ışığı dahil olmak üzere karanlık ortamlarda bile en iyi selfie'leri çekmeye imkan tanıyor.

Bunun yanında Superior Auto modunda 36 çeşit sahne tanıyan ve ayarlarını ona göre özelleştiren kameraya ayrıca harici uygulamalarla birlikte artırılmış gerçeklik efektleri eklenebildiği gibi fotoğraflar portre olarak düzenlenebiliyor.

Sony Xperia C3

Teknik özellikleri bakımından son derece tatmin edici bir donanıma sahip olan Xperia C3'ün, 1.2 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm işlemcisine 1 GB RAM ve 8 GB depolama alanı destek veriyor. Depolama alanının MicroSD hafıza kartıyla 64 GB'a kadar yükseltilebildiği telefonda Android 4.4.2 işletim sistemi, Bluetooth 4.0 ve NFC bağlantı desteği yer alıyor.

2.500 mAh batarya gücüne sahip olan Xperia C3, çift SIM kart yuvası desteği ve siyah, beyaz, yeşil renk seçenekleriyle birlikte önümüzdeki Ağustos ayında ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak.





PAYLAŞ