En iyi PS 4 oyunları - Haberler - indir.com

En iyi PS 4 oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-27 23:12:02
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Sony'nin kendi modelleri içerisinde rekor kıran oyun konsolu PS 4, geçtiğimiz yılın yaz aylarında en son 60 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Sony'nin bu başarıya ulaşmasında, platforma özel çok fazla oyun çıkması etkili oldu. PS 4 için yayınlanan oyunlar arasında, oynanabilecek en iyi oyunlara göz atmak gerekirse, listenin bir kısmı şöyle oluşabilir;

PS 4'te oynanabilecek en iyi oyunlar

Grand Theft Auto V

Böyle bir listede mutlaka bulunması gereken oyunlardan birisi Grand Theft Auto V, PC'de başarılı bulunsa da PS 4'ün en iyi oyunlarından birisi. Hem grafikleriyle hem de oynanışıyla PS 4'ün en iyi arasında yer alıyor.

Horizon: Zero Dawn

2017 yılında çıkan ve en iyi oyunlardan biri olan Horizon: Zero Dawn, oyun tutkunlarından büyük ilgi gören bir yapım olmuştu. PS 4 konsoluna özel olarak çıkan yapım, karakteriyle ve farklı doğasıyla dikkat çekiyor.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration, PS 4 konsoluna geç çıksa da konsolun enleri arasında yer almayı başaran bir yapım oldu. Tomb Raider hayranlarına, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration ile birlikte, benzersiz içerikler sunuldu.

Resident Evil 7: Biohazard

Resident Evil 7: Biohazard'ı PS 4 üzerinde oynamanız için en güçlü neden PS VR. Oyunun tadına varabilmeniz adına, VR ile deneyimlemeniz oyundan aldığınız tadı katlayacaktır. Bu deneyimi de oyunculara şimdilik yalnızca PS 4 sunuyor.

Destiny

İlk çıktığı zamanlar geçerli not alamasa da sonrasında gelen içeriklerle beraber kendisini kabul ettiren Destiny, PS 4'te keyif verecek oyunlardan birisi.

Watch Dogs 2

 Ubisoft imzalı Watch Dogs 2, oyun dünyasının en iyi oyunlarından birisi ve PS 4'te de mutlaka deneyimlenmesi gereken bir  oyun.

Call of Duty: Black Ops III

PS 4 üzerinde genellikle popüler olan Call of Duty oyunları arasında, serinin PS 4 platformunda oynanması gereken oyunlarından birisi Call of Duty: Black Ops III. Özellikle zombi modu ile oyuncuların beğenisini kazanabilir.

Driveclub

Listede mutlaka bir yarış oyunu olması gerekir bunlardan bir tanesi Driveclub olabilir. Gran Turismo oyunları haricinde, yeni nesil konsollarda oynanabilecek en iyi yarış oyunlarından birisi Driveclub.

Outlast 2

Platformda oynanabilecek Resident Evil'den sonra en iyi korku ve gerilim oyunu olarak Outlast 2 listeye yerleşebilir. Korku oyunu severlerin, iyi bir deneyim yaşayacağı Outlast 2 kalitesi, PS 4 ile daha da artabilir.





PAYLAŞ