En iyi Oteller için En Düşük Fiyatları Sunan Uygulama: OtelSonDakika - Haberler - indir.com

En iyi Oteller için En Düşük Fiyatları Sunan Uygulama: OtelSonDakika

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Türkiye'nin en iyi otellerinde en iyi fiyatlarla konaklamanızı sağlamak amacıyla geliştirilmiş olan OtelSonDakika uygulaması sayesinde ayrıca en düşük son dakika fiyatlarını da yakalama şansına sahip olabilirsiniz.

Türkiye'nin farklı bölgelerinde 200'den fazla otelde son dakika fiyatlarıyla konaklama imkanına sahip olacağınız OtelSonDakika uygulamasını mobil cihazlarınızda kullanarak sadece bir kaç dakika içerisinde en düşük fiyatlarla oda satın alabilirsiniz.

Uygulama üzerinde bulunan 'Oteller' ekranının üst kısmında bulunan 'Bugün-Yarın-Ertesi Gün' seçeneklerinden dilediğinizi seçerek en düşük fiyata sahip otel fırsatlarına ulaşabilmenize imkan tanıyan uygulama seçmiş olduğunuz gün için uygun olan oteller ve odaları ekranda size göstererek, kolay bir şekilde satın almanızı sağlıyor.

OtelSonDakika

Ayrıca uygulama ile hafta içinde, hafta sonunda ya da özel günlerde birinci sınıf otellerde en düşük fiyatlarla son günü beklemenize gerek kalmadan planlama yaparak bu otellerde konaklayabilirsiniz.

Özellikle sık seyahat eden kullanıcılar için tavsiye edebileceğiniz uygulama üzerinden sadece lüks otel fırsatlarını değil aynı zamana butik oteller içinde en düşük fiyat fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak Android, iPhone ve iPad cihazınızda kullanabileceğiniz OtelSonDakika uygulamasını aşağıdaki bağlantıları kullanarak mobil cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ