En İyi Ofis Programları! - Haberler - indir.com

En İyi Ofis Programları!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 12:17:31
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Her bilgisayarda mutlaka olması gereken ofis programları, kullanıcıların metin düzenleme, çizim ve sunum hazırlama ihtiyaçlarını karşılıyor.Bu konuda en iyi yazılımlar windows tarafından geliştiriyor tabiki bu yazılımları kullanmak içinde dolu bir ücret ödememiz gerekiyor. Ancak bu uygulamalara alternatif bir sürü yazılım mevcut Microsoft kadar olmasada yinede iş görüyor. Bu listemizde Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz en iyi ofis programları önerilerimizi paylaşacağız. İşte O Programlar;

WPS Office

Bu program sayesinde çok kolay bir şekilde yazı dosyaları oluşturabilirsiniz veya düzenleyebilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Libre Office

Bu programda WPS Office gibi sağlam bir mantıkla yapılmıştır. Hızlı ve akıcı bir arayüze sahiptir.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Open Office

Bu yazılım düşük sistemleri için kaçınılmaz bir fırsattır. Bu uygulamayı yükleyerek akıcı bir şekilde çalışma dosyaları oluşturabilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ