En iyi mobil video düzenleme uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi mobil video düzenleme uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-27 14:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil işletim sistemleri ile beraber akıllı telefonların donanımı gelişmesiyle artık mobil cihazlardan çok daha şey mümkün hale geldi. Bunlardan birisi ise video ve fotoğraf düzenlemeleri oluyor. Gelişmiş yapay zeka ve üst seviye kameralar ile beraber artık telefonlar ile tıpkı kamera ile çekilmiş gibi video çekimleri yapılabiliyor. Bu noktada bilgisayarlara ihtiyaç duymadan, detaylı ve eğlenceli kurguları mobil video düzenleme araçları ile gerçekleştirmek mümkün oluyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz en yetenekli ve pratik video düzenleme uygulamalarından bahsedeceğiz. Bu sayede masaüstü cihazlarınıza gerek kalmadan akıllı telefonunuz ile üst seviye video düzenlemeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Video düzenlemenizi sağlayacak en yetenekli mobil uygulamalar

Intel i9 işlemcileri, dizüstü bilgisayarlarda daha hızlı oyun ve video düzenleme vaat ediyorIntel i9 işlemcileri, dizüstü bilgisayarlarda daha hızlı oyun ve video düzenleme vaat ediyor

YouTube’daki içerik üreticilerin artması ile beraber kullanıcılar video düzenleme uygulamaları arasında hangisini seçenekleri noktasında kararsız kalabiliyorlar. Kullanıcılar söz konusu bu uygulamaları kullanmayı öğrenerek ortaya iyi kurgulanmış başarılı video düzenlemeleri çıkartabiliyorlar. Video düzenlemek için birçok uygulama bulunuyor. Video kesip birleştirme gibi işlemleri en basit video düzenleme uygulamaları da gerçekleştirebilirken, daha detaylı ve kapsamlı kurgular yapmak istiyorsanız bunun için biraz daha yetenekli uygulamalar seçmeniz gerekecek.

Ancak video düzenleme uygulaması ne kadar başarılı ve özellikli olursa olsun, kurgu işi kişinin zevkleri ve kendi kafasındaki ile bitmektedir. Bu noktada çektiğiniz videoda yapacağınız kurguları ve video düzenlemelerini iyi şekilde planlamanız gerekiyor. Bu sayede daha kolay bir şekilde kurgu ve düzenleme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Video düzenleme uygulamaları birçok işleve sahip olduğu için bir videoyu tüm detayları ile kurgulamak sizi zorlayabilecektir. Ancak kurgu işlemini daha sık yaptığınız zaman artık daha alışmış olacak ve kurguları kolay bir şekilde yapabileceksiniz. Bir videoyu kesip kırpmak kolay olsa da, Youtuber gibi bir video kurgulama noktasında daha detaylı vaktinizi ayırmanız gerekiyor.

En iyi mobil video düzenleme uygulamaları

  • Adobe Premiere Rush
  • FilmoraGo
  • Quik App
  • InShot Video Editor
  • KineMaster Video Editor
  • WeVideo
  • Pic Play Post
  • VivaVideo

Adobe Premiere Rush

Hem Google Play Store hem de App Store tarafından indirebileceğiniz birçok başarılı video düzenleme uygulamaları bulunuyor. Hemen hepsi benzer işlev ve özelliklere sahip olurken seçim yapmanız zor olacaktır. Premiere Pro adlı uygulama ile video kurgunuzu yaparken, aynı anda Sony Vegas programı ile de aynı videonuzun kurgusunu gerçekleştirebilirsiniz. Listemizin başındaki bu uygulamadan biraz daha detaylı bahsedecek olursak, Adobe tarafından geliştirilen bir uygulama diyebiliriz. Birçok profesyonel kişinin bilgisayar tarafında kullanmış olduğu bu yazılımın mobil sürümü de oldukça başarılı detaylara sahip olarak karşımıza çıkan bir uygulama.

Android için Adobe Premiere Rush indir

InShot Video Editor

Başarılı bir fotoğraf düzenleyici uygulamasına da sahip olan InShot, daha çok kısa ve pratik render videolarınızı kolay bir şekilde kurgulayabilirsiniz.

iOS için InShot Video Editor indir


En İyi Video Düzenleme UygulamalarıEn İyi Video Düzenleme Uygulamaları

PAYLAŞ