En iyi Mobil Futbol Simülasyon Oyunu: One For Eleven (Video) - Haberler - indir.com

En iyi Mobil Futbol Simülasyon Oyunu: One For Eleven (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Kendi kuracağınız futbol takımıyla tüm dünyadaki diğer oyunculara karşı galibiyet mücadelesi vereceğiniz One For Eleven, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz menajerliğe dayalı mobil futbol simülasyon oyunudur.

Gerçek lisanslı futbolculardan kendi takımınızı kuracağınız oyunda, takımınıza yeni oyuncu transferleri yapabilir, oyuncu satışları yaparak takımınıza gelir elde edebilir ya da takımınızın oynadığı maçları kuş bakışı görüş açısıyla izleyerek onlara taktikler verebilirsiniz.

One For Eleven

Verdiğiniz taktiklerin gerçek zamanlı olarak futbolcu verilerine yansıtıldığı oyunda her hafta düzenlenen Profesyonel Lig, Şampiyonlar Ligi, FA Kupası ve Dünya Uluslararası Kupa maçlarında mücadele edebileceğiniz gibi oyuna gelen son güncellemeyle birlikte eklenen Dünya Kupası içeriğinde de takımınızın gücünü gösterebilirsiniz.

Dünya Kupası turnuvalarına katılan takımların 18 oyuncusunun dahil edildiği yapımda kupayı kazanabilmeniz için çeşitli stratejilerle galibiyet almanız gerekiyor. Yine kendi kuracağınız takımla katılabileceğiniz oyun içi turnuvada 256 takım yer alacağı gibi çeyrek, yarı final ve final maçlarına kalmak için tüm hünerinizi sergilemeniz gerekiyor.

One For Eleven

Kendinizi adeta gerçek bir futbol menajeri gibi hissedeceğiniz oyunda ayrıca maçlar için tahminler yaparak bahis oynayabilir, kazanmanız durumunda ise çeşitli hediyeler kazanabilirsiniz.

Android, iPhone ve iPad cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz One For Eleven'ı aşağıdaki bağlantılar üzerinden indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

One for Eleven Tanıtım Videosu


PAYLAŞ