En iyi mobil fotoğraf düzenleme uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi mobil fotoğraf düzenleme uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-25 09:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Android ve iPhone akıllı cihazlar için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları hakkında bilgi almak isterseniz yazımızdan faydalanabilirsiniz. Birbirinden farklı özellikleri ile öne çıkan uygulamaları listelediğimiz bu yazımıza göz atarak çok daha güzel fotoğraflar çekmeniz mümkün olabilir. Mobil fotoğrafçılık sektöründe kullanılan popüler uygulamalar listesinin üst sıralarında yer alıyor. Yalnızca özgün filtreler ile değil aynı zamanda yazılımları ile daha bir fotoğraf çekmenizi sağlayan mobil fotoğraf uygulamalarını yazımız üzerinden keşfedebilirsiniz. 

Android ve iPhone için en iyi fotoğraf düzenleme uygulamaları

  • VSCO
  • Adobe Photoshop Express
  • Snapseed
  • Focos
  • Flickr
  • Prisma
  • Adobe Photoshop Lightroom CC
  • Afterlight 2
  • PicsArt
  • Hypocam

VSCO

Gelişmiş fotoğraf düzenleme araçları, ücretsiz 10 ön ayar ve temel ayarlar ve bununla beraber keşfet sekmesi ile ilham verici görüntüler sunan VSCO, fotoğraf düzenleme uygulamaları arasında başarılı bir yere sahip. VSCO'da düzenlediğiniz fotoğrafları tıpkı Instagram'da olduğu gibi haber akışında paylaşabilirsiniz. Kendine has filtreleri ile ön planda olmayı başaran fotoğraf düzenleme uygulaması VSCO'nun özellikleri ve filtreleri beğeni kazanacak gibi gözüküyor. Sadece filtreleri ile değil, pozlama ve ışık ayarı gibi birçok ayarı çekim esnasında yapmanıza olanak tanıyan VSCO, DSLR keyfini de size yaşatarak, bulunduğunuz ortama en uygun değerleri daha kolay ayarlamanıza olanak sağlıyor. 7 günlük ücretsiz deneme sürümünden sonra yıllık 137,99 ya da aylık 11,50 liraya tüm özelliklere sahip olabilirsiniz.

Android için VSCO indir 

iOS için VSCO indir

Adobe Photoshop Express

Leke çıkarma özelliği ile rötuş yapabilme, kırmızı göz düzeltme ve aynı zamanda odağı belirli bölgelere kaydırarak bulanıklık verebilme özelliklerine sahip olan bu kaliteli fotoğraf düzenleme uygulaması profesyonellerin vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkıyor. Adından da anlayacağınız üzere Adobe tarafından geliştirilen Adobe Photoshop Express ile fotoğraflarınızı başarılı bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Adobe Photoshop Express ile kırpma, kırmızı göz düzeltme, doygunluk ve hazır filtreler gibi birçok eklentiden yaralanabiliyoruz. Listede bulunan diğer uygulamalar gibi ücretsiz bazı özelliklerden faydalanabiliyoruz ancak tüm özelliklerden yararlanabilmemiz için aylık ücret ödeyerek üye olmamız gerekiyor.

Android için Adobe Photoshop Express indir

iOS için Adobe Photoshop Express indir

Snapseed

Seçmeli filtre fırçası, RAW dosyalarını açması ve ücretsiz daha fazla filtre sunması ile kullanıcıların beğenisini kazanan Snapseed uygulaması Google tarafından geliştirilmiş olup fotoğraf düzenleme konusunda başarılı bir uygulamadır. Ücretsiz filtreleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Snapseed, aynı zamanda en fazla olumlu dönüş alan fotoğraf düzenleme uygulamaları arasındadır. Snapseed uygulamasını diğer fotoğraf düzenleme uygulamalarından ayıran en önemli özelliklerden bir diğeri ise kendi filtrelerinizi yaratabilme imkanı vermesidir.

Android için Snapseed indir

iOS için Snapseed indir

Focus

Bokeh efekti verebilme, aynalı ön kamera seçeneği ve önceden çekilmiş görsellere bokeh efekti verebilme özelliklerine sahip olan Focus uygulaması sadece iOS cihazlarda kullanılıyor. Geliştiricisi Xiaodong Wang olan Focus uygulaması, portre modu olmayan, tek kamerası bulunan ya da bokeh efekti veremediğiniz cihazlar ile arkası bulanık fotoğraflar çekmenize imkan sağlıyor. Bununla da kalmayan uygulama daha önceden çektiğiniz fotoğraflara da bokeh efekti vermenin en kolay yolu olarak göze çarpıyor.

Android için Focus indir

iOS için Focus indir

Flickr

Ücretsiz olması, otomatik iyileştirme ayarları ve filtreler açıkken fotoğraf çekebilme olanağı sunan Flickr uygulamasını akıllı cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. 1000 fotoğrafa kadar ücretsiz arşiv yapabilmenize olanak tanıyan ücretsiz mobil fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Filtreler açıkken çekim yapabilmenize olanak tanıması büyük bir kolaylık olarak göze çarpıyor fakat Türkçe dil desteği olmaması kullanıcıların geri dönüşe göre en çok gözlemlediğimiz sıkıntıların başında yer alıyor.

Android için Flickr indir

iOS için Flickr indir





PAYLAŞ