En iyi kameralı telefonlar - Ağustos 2020 - Haberler - indir.com

En iyi kameralı telefonlar - Ağustos 2020

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-23 21:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Piyasada gerek sunduğu özellikler ile gerekse tasarımı ile öne çıkan birçok akıllı telefon modeli bulunuyor. Daha çok üretici şirketlerin üretmiş olduğu amiral gemisi seviyelerindeki akıllı telefonlar kamera yetenekleri ile ön plana çıkıyorlar. Bizde sizlere bu içeriğimizde 2020 modelleri arasında en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar neler bunları listeleyeceğiz. Sıralama karışık olacak ve en iyi kameralar şeklinde amiral gemisi akıllı telefonlardan oluşacaktır.

En iyi kameraya sahip akıllı telefonlar 2020

iPhone 11 Pro ve 11 Pro Max

OPPO yeni periscope kamerasını tanıttıOPPO yeni periscope kamerasını tanıttı

iPhone serilerinin kamera kaliteleri her geçen yıl artmaya devam ediyor. Ciddi rekabet oluşturan bu durumda Android cephesinden en köklü rakipler olan Google, Samsung ve Huawei’ye karşılık oldukça önemli hamleler atmayı başarıyorlar. Apple nihayet bir modeline üçüncü ultra geniş açı kamerasını iPhone 11 Pro serisi ile dahil etti ve düşük ışıkta yüksek performansı ile kamerasıyla adeta tüm dikkatleri üzerine topladı diyebiliriz.

Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL

Google’ın yapay zeka platformunda gelişmiş özelliklere sahip olan Google Pixel 4 ve Pixel 4 XL modelleri fotoğrafçılık algoritmalarından yararlanarak oldukça iddialı fotoğraflar çekmeyi başarıyorlar. Gece görüşünden süper yakınlaştırmaya, Canlı HDR+ ve Çift Pozlama kontrollerine kadar Pixel 4 erişilebilirlik ve hassas kontroller sunan birçok kamera özelliğine sahip durumda. Birçok kitleye göre ise Android ekosisteminin en iyi kamerasına sahip cihaz serisi Google Pixel 4.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung’un son amiral gemisi serisi olan Galaxy Note 20 ailesi kamera yetenekleri ile lansmana damgasını vurmuştu. Özellikle mobil fotoğrafçılık tarafında üst seviye bir performans sergileyen cihazlar dikkatleri üzerine topladı. Galaxy Note 20 Ultra oldukça iyi bir performans sergileyen ve S Pen desteği ile de çeşitli özellikler sunan model kamera noktasında üst seviye bir tatminlik sunmayı hedefliyor.

Samsung Galaxy S20 Ultra

100x’e kadar sağlamış olduğu hibrit yakınlaştırma imkanı sunan periskop kameralı bu Galaxy S20 Ultra modeli tüm endüstriyi oldukça şaşırtmıştı. Diğer yandan 100X yakınlaştırmanın bir pazarlama hilesi olduğu da düşünülüyor. Ancak yine de Galaxy S20 Ultra ile oldukça üst seviye kareler yakalayabilirsiniz.

OnePlus 8 Pro

Pazardaki 900 dolar fiyatı ile rakip amiral gemisi cihazlara göre uygun fiyatlı olan OnePlus 8 Pro, sahip olduğu kamera yetenekleri ile en uygun fiyatlı amiral gemisi konumunda yer alıyor. Dört ayrı pikseli tek bir pikselde birleştiren 48 megapiksel ana kamera lensine sahip olan bu modelde üçlü kamera sistemi bulunuyor. Bu sayede 12 megapiksel çözünürlüğe sahip harika kareler yakalayabiliyorsunuz.

Oppo Find X2 Pro

Çinli Huawei şirketinin geçtiğimiz yıl ABD’nin varlık listesine girdiği ve yeni telefonlarının Google uygulaması yasaklandığı biliniyor. Batı pazarında erimeye yüz tutmuş olan Huawei’nin boşluğunda 2020’de Çinli şirket Oppo yükselişe geçti. Son amiral gemisi modellerinden olan Find X2 Pro Avrupa ve birçok ülkede satışta bulunuyor. Modelde 5 kat periskop yakınlaştırma sunan kamera yer alırken hem gündüz hem de gece oldukça başarılı fotoğraflar çekebiliyor.

Huawei P40 Pro Plus

Huawei’nin Google uygulamalarından yoksun olan amiral gemisi modeli Huawei P40 Pro Plus, sahip olduğu kamera yetenekleri ile ön plana çıkıyor. Yakınlaştırma özelliği ile dikkatleri toplayan bu cihaz 10 kat doğal yakınlaştırma lensine sahip durumda. Ayrıca ikincil bir telefoto lensi de yer alıyor. Yakınlaştırma noktasında rakiplerine ciddi farklar atan Huawei P40 Pro Plus, hem gece hem de gündüz oldukça kaliteli kareler yakalamanıza imkan tanıyabilir.


Android 11 kamera uygulamasını seçme şansı sunmaması can sıkacakAndroid 11 kamera uygulamasını seçme şansı sunmaması can sıkacak
Sony yeni yayınlandığı uygulama ile dijital kameraları webcam'e dönüştürüyorSony yeni yayınlandığı uygulama ile dijital kameraları webcam'e dönüştürüyor

PAYLAŞ