En iyi iPhone kamera uygulamaları! - Haberler - indir.com

En iyi iPhone kamera uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 12:39:33
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Akıllı telefonların yaygınlaşması ile birlikte gelişen kamera özellikleri herkesi potansiyel bir fotoğrafçıya dönüştürmüş durumda. Özellikle son yıllarda olağanüstü kameralara sahip akıllı telefonların piyasaya sürülmesi ile birlikte sadece profesyonel kameralarda göreceğimiz bazı özellikleri akıllı telefon kameralarında görür olduk. Bu bağlamda iPhone' u  ile kaliteli fotoğraf çekmek isteyen bazı kullanıcılar için en iyi kamera uygulamalarını derledik.

1- ProCamera

İlk bakışta basit bir kamera uygulaması gibi gözüken bu uygulama sürekli güncellemeleri ve kendini geliştirmesi ile en iyi İOS kamera uygularından bir tanesi. Ücretli bir şekilde kullanıcılara sunulan bu uygulamada sıklıkla karşılaşılan çökme sorunu bulunmuyor. Bu bağlamda tüm gereken manuel kontrol seçeneklerini bulabileceğiniz uygulamada ISO , diyafram , beyaz dengesi ve bağımsız odaklama gibi birçok faktörü ayarlayabilmeniz mümkün.

2- Camera+

Uygulama ISO ayarı , örtücü hızı , poz telafisi , beyaz dengesi , diyafram ayarı , odaklama kontrolleri gibi birçok unsurda ayarlamaya imkan tanırken basit ara yüzü ile karşımıza çıkıyor. Özelliklerin ProCamera' da olduğundan daha basit bir şekilde sunulduğu uygulamada , eğim metre sayesinde ufuk seviyesini de rahatlıkla ayarlayabilmeniz mümkün oluyor. Yüksek kaliteli fotoğrafların kaydedilmesi sırasında bazen çökmelerin yaşanabileceği uygulamada video kaydı özelliği bulunmamakta.

3-Enlight Quickshot

Uygulama basit ara yüzü , kullanım hızlılığı ve güçlü yapısı ile eşsiz çekim modlarını bir arada sizler için sunuyor. Uygulamada HDR , hızlı çekim , elektronik flaş çekim modları ile çekim yapmanız mümkün. Aynı zamanda uygulamada yer alan yapay zeka desteği sayesinde az ışık koşullarında dahi en iyi fotoğraflar elde etmenize imkan tanıyor.

4-ProCam 5

Bu uygulama ile detaylara önem veren fotoğraf severler için her detay düşünülmüş. Çeşitli çekim modları, örtücü seçenekleri , video kaydı ve manuel kontrollerinin bir arada sunulduğu bu uygulamada ; ISO , odaklama , beyaz dengesi , diyafram , örtücü hızı , HDR , kayıpsız TIFF , RAW  gibi çeşitli ayarlamalara imkan tanınmakta.

 





PAYLAŞ