En iyi İphone fotoğraf düzenleme uygulamaları! - Haberler - indir.com

En iyi İphone fotoğraf düzenleme uygulamaları!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 12:40:16
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlarda çektiğiniz fotoğrafları düzenlemek için kaliteli uygulamalara ihtiyaç duyarız. Bu bağlamda sizlere iPhone' larda fotoğraflarınızı düzenlemenize imkan tanıyan en iyi mobil uygulamaları sunduk.

1- Enlight

Uygulama 2017 yılında Apple Tasarım Ödülü kazanmasıyla tanınırken, fotoğraf düzenleme araçlarını tümüyle kullanıcılara sunmakta. Gelişmiş rötüş , kırpma , yeniden boyutlandırma , yeniden konumlandırma özelliklerini kullanabileceğiniz bu uygulamada fotoğraflar üzerindeki çift pozlama , siyah beyaz dönüştürme , filtre ve maskeleri tümüyle bulabileceksiniz.

2-Snapseed

Snapseed  uygulaması oldukça başarılı bir çıkış yapması ile birlikte Google tarafından fark edilmiş ve satın alınmıştı. Ardından gelişmeye devam eden uygulama , ara yüzü ile kullanıcılar tarafından taktir toplayan bir uygulama. Menülere kolaylıkla erişebileceğiniz fotoğraflarınızda çeşitli ayarlar yapabileceğiniz uygulama ile arka planı bulanıklaştırabilir ve çeşitli çerçeveler ile fotoğraflarınızı zenginleştirebilirsiniz.

3-Afterlight 2

Bir önceki versiyonunun yenilenmiş hali olarak karşımıza çıkan Afterlight 2 , kullanıcı ara yüzü kolaylığı ve yeni özellikleri ile göze çarpıyor. Özellikle toz ve ışık sızması dolgular , filtre koleksiyonu , metin ekleme , gelişmiş araçları yardımı ile kullanıcılara büyük avantajlar sağlıyor. Ayrıca fotoğraflarınızı çit pozlama özelliği ile daha iyi hale getirebilir ve kaliteli yakınlaştırma özelliklerini de sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

4-Polarr Photo Editor

Bu uygulama ile iPhone' larınızda gelişmiş otomatik iyileştirme araçlarını kullanabilir ve fotoğraflarınızda bulunan detaylarda iyileştirmeler yapmak için çeşitli filtrelerden yararlanabilirsiniz. Ayrıca filtrelerle fotoğrafları toplu olarak dışa çıkartma , araç çubuklarının özelleştirilebilir olması , yüz tanıma ve maske ve fırça araçları da bu uygulamayı cazip kılan özellikler arasında yer alıyor.

5-VSCO

Bu uygulama ile birlikte fotoğraflarınızın yanında videolarınıza da çeşitli efektler ve filtreler ekleyebilmeniz mümkün. Özellikle fotoğraf düzenleme araçlarının üst düzey olması ile dikkatleri üzerine çeken uygulama , yıllık üye sistemi ile çalışmakta. Bunun yanında uygulamada özel diyafram ve odaklama kontrolü özelliği de mevcut.

 





PAYLAŞ