En İyi iOS Uygulamaları 2019 - Haberler - indir.com

En İyi iOS Uygulamaları 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-28 10:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Yeni yıla girdik ve her sene olduğu gibi yılbaşı indirimlerinden yararlanarak birçok kullanıcı yeni akıllı telefonlarına geçiş yaptılar. Bu geçişlerden bazıları ise Apple’ın iPhone serisine gerçekleşti. 2019 ile beraber yepyeni bir iPhone kullanıcısı olduysanız, sizler için bu içeriğimizde iPhone için en iyi uygulamalar listesini hazırladık. Instagram, YouTube veya Facebook gibi alışılmış uygulamaların yanı sıra iOS telefonunuzda kullanabileceğiniz en iyi ve başarılı uygulamaları sizler için derledik. Gelin şimdi iPhone cihazınız için yükleyebileceğiniz 2019’un en iyi uygulamalarına bakalım.

2019 iPhone İçin En İyi Uygulamalar

iOS 12.1.2 yayınlandı, Türkiye'ye Apple'dan güzel haberiOS 12.1.2 yayınlandı, Türkiye'ye Apple'dan güzel haber

Microsoft Outlook

Apple’ın iOS ile beraber cihazlarında yüklü olarak sunmuş olduğu bir Mail uygulaması bulunuyor. Ancak bu Mail uygulaması Gmail kullanıcıları için çeşitli sıkıntılar çıkartabiliyor. Bu kapsamda Gmail’in kendi mobil uygulaması ve iOS’un Mail uygulaması haricinde tercih edebileceğiniz Microsoft Outlook’u sizlere iOS uygulamasını önerebiliriz. Hızlı bir yapıya sahip olan bu uygulama başarılı tasarımı ile de dikkat çekiyor.

Microsoft Outlook indir

Google Haritalar

Yine Apple’ın dahili olarak sunmuş olduğu uygulamalardan birisi olan Haritalar’a ek olarak Google Haritaları tercih edebilirsiniz. Apple haritalar servisi oldukça gelişmiş olsa da hala Google’ın birçok noktada Apple’dan önde olduğunu söyleyebiliriz.

Google Haritalar indir

Google Fotoğraflar

iPhone cihazlarında depolama alanı sorunu yaşayanlar ve kısıtlı iCloud alanları için Google Fotoğraflar çözümünü tercih edebilirsiniz. Hem fotoğraflarınızı yedekleyerek cihazda yer açabilir hem de Google Fotoğraflar uygulamasının ek özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ücretsiz fotoğraf depolama noktasında akla gelen ilk uygulamalardan olan Google Fotoğrafları ücretsiz olarak App Store’dan indirebilirsiniz.

Google Fotoğraflar indir

IA Writer

Özellikle akıllı telefonlar üzerinden not almayı seven kullanıcılar için IA Writer uygulamasını sizlere önerebiliriz. Oldukça basit ve hızlı bir yapıya sahip olan bu uygulama sahip olduğu minimalist tasarım ile de dikkat çekiyor.

IA Writer indir

iOS 12'deki Hemen Beğeneceğiniz 5 Özellik

1Password

Her cihazda olduğu gibi iPhone modellerinde de şifre güvenliğinin büyük bir önemi bulunuyor. Bu noktada veri sızıntı skandallarının yaşanmasından sonra bu durum daha da dikkat çekiyor. Daha güçlü ve kırılması zor şifreler oluşturmak için 1Password adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

1Password indir

Pocket

İnternet ortamında gezerken dikkat çekici veya kaybetmek istemeyeceğiniz bir içerikle karşılaşmış olabilirsiniz. Bunun için Pocket uygulamasıyla söz konusu içeriği basit bir şekilde kayıt edebilir ve sonrası için saklayabilirsiniz. Bu sayede daha sonra bu içeriği kolay bir şekilde bulup tekrardan okumanız mümkün olacaktır. Uygulamayı App Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz.

Pocket indir

Fantastical

Apple’ın iOS’ta sahip olduğu var olan takvim uygulaması zaten bir hayli kullanışlı ve yetenekli bir uygulama durumunda. Fakat Fantastical uygulama önerimiz ile kullanıcılar tüm hesaplarındaki randevuları ve hatırlatıcıları tek bir noktadan takip edebilecekler. İyi bir tasarıma da sahip olan bu takvim uygulaması sahip olduğu akıllı sistemi ile etkinliğin tarihi, konumu ve çeşitli tüm bilgilerini içerisinde saklayabiliyor.  

Fantastical indir


Yeni iOS 12.1.2 Güncellemesi Bağlantı Sorunlarını ÇözüyorYeni iOS 12.1.2 Güncellemesi Bağlantı Sorunlarını Çözüyor
Android ve iOS'a Alternatif Purism Librem 5 GeliyorAndroid ve iOS'a Alternatif Purism Librem 5 Geliyor
iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?iOS ve Android Cihazlar Arasında Rehber Eşitleme Nasıl Yapılır?

PAYLAŞ