En iyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları - Haberler - indir.com

En iyi İngilizce Öğrenme Uygulamaları

Tahmini Okuma Süresi : 6 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İngilizce dilini sıfırdan öğrenmek, kelime haznesini genişletmek ya da daha da geliştirmek isteyenler için hazırlanmış olan en iyi İngilizce öğrenme uygulamalarını sizler için bir araya getirdik.

Çocukluğumuzda İngilizce öğrenmek için ya bir dil kursuna ya da piyasada satılan çeşitli dil öğrenme kasetlerine ihtiyaç duyulurdu. Ancak, gelişen teknolojiler sayesinde kasetlerin yerini önce CD'ler sonra bilgisayar yazılımları ve şimdi de hepsinin yerini mobil uygulamalar aldı. 

İngilizce'yi hiç bir kursa ihtiyaç duymadan öğrenebileceğiniz mobil uygulamaları ve açıklamalarını aşağıda bulabilir, beğendiğiniz herhangi birini indirerek hemen İngilizce'nizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.

LinguaLeo (Android, iPhone, iPad, Windows Phone)

LinguaLeo

Tüm dünyada 9 milyondan fazla kişi tarafından kullanılan LinguaLeo, sevimli bir aslan karakteriyle dil öğrenme serüvenini sosyalleşme odaklı olarak çevrimiçi bir şekilde kullanıcılara sunan görsel destekli bir İngilizce dil öğrenme uygulamasıdır. 

Her kelimenin sesli telaffuz edildiği uygulamada yazım bilgisi, kişisel sözlük, görsel destekli tematik sözlük gibi araçları bulabilir, kelimeleri anlamlarıyla beraber hızlı bir şekilde ezberleyebilirsiniz.

Ayrıca İngilizce öğrenirken ilerlemenizi gerçek zamanlı olarak takip edebilmenizi de sağlayan uygulama kelime çevirme, kelime kurucu ve dinleme gibi etkili alıştırmalar ile çeşitli testleri de içeriğinde bulunduruyor. LinguaLeo ile ilgili yayınladığımız haberimize buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Duolingo (Android, iPhone , iPad)

Duolingo

2013 yılında 'en iyilerin en iyisi' olarak Google Play tarafından ödüle layık görülmüş olan Duolingo, İngilizce başta olmak üzere İtalyanca, Almanca ve Fransızca gibi 10 farklı dili öğrenmek için kullanabileceğiniz hem eğlenceli hem de ücretsiz bir mobil dil öğrenme uygulamasıdır.

Türkçe destekli web platformunun yanı sıra mobil cihazlar üzerinden Üniversite kalitesinde bir eğitim sunan uygulama, küçük dersler sayesinde İngilizce'nizi ileri seviyelere taşımanıza, çeşitli testlerle kendinizi sınamanıza ve neler öğrendiğinizi bilimsel olarak analiz etmenize imkan tanıyor. Duolingo ile ilgili yaptığımız habere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Tureng Sözlük (Android, iPhone, iPad, Windows Phone)

Tureng Sözlük

İngilizce dil öğreniminde ihtiyacınız olan en kaliteli online Türkçe-İngilizce sözlük olarak Tureng Sözlük uygulamasını kullanabilirsiniz. Kategorilere ayrılmış 3 milyondan fazla terim bulabileceğiniz uygulama, aradığınız kelimeyi en çok bilinen 3 farklı İngilizce aksanında sesli olarak da sizlere sunuyor.

10 yıllık çeviri geçmişine sahip uzmanlar tarafından her gün geliştirilen ve güncellenen içeriğiyle dikkat çeken uygulama çeviri, eğitim, mühendislik, iş dünyası ve dış ticaret sektöründe çalışan tüm mobil kullanıcılara ücretsiz olarak hizmet veriyor.

Busuu (Android, iPhone, iPad)

Busuu

40 milyonun üzerindeki ana dil konuşurundan oluşan topluluk ile başta İngilizce olmak üzere pek çok dilde pratik yaparak yabancı dil seviyenizi ilerletmenizi sağlayan Busuu, Türkçe destekli arayüzüyle hem kolay hem de eğlenceli dil öğrenme uygulamasıdır.

İngilizce'den Almanca'ya, İtalyanca'dan Portekizce'ye, İspanyolca'dan Fransızca'ya pek çok dilde yabancı dil öğrenimi sağlayan uygulama anahtar kelimeleri, cümleleri, deyimleri ana dili olarak konuşan kişiler ile pratik yaparak öğrenmenizi sağlıyor.

Güncel olarak 150'den fazla konu ve başlık ile 3 binin üzerinde kelime bilgisi sunan uygulama dil öğreniminin en tanınmış sistemlerinden olan CEFR kılavuzunu temel alan kaliteli kursları ücretsiz olarak cebinize getiriyor.

Voxy (Android, iPhone , iPad)

Voxy

Mevcut İngilizce bilginizi geliştirmek için kullanabileceğiniz Voxy, içerisinde kişiselleştirilmiş dersleri bulunduran ücretsiz bir İngilizce eğitim uygulamasıdır. Kullanıcı odaklı yapısıyla kendi seviyenize göre dersleri bulabileceğiniz uygulama ile kendinizi sıkmadan ve de rahat bir şekilde İngilizce'nizi geliştirebilirsiniz.

Her gün güncellenen dersleriyle bilgilerinizin sürekli taze kalmasını sağlayan uygulama ayrıca 18 yetenek testi ile öğrendiklerinizi sınamanıza da imkan tanıyor. Tüm bunların yanında yerel konuşurlar ile birebir pratik yapabileceğiniz uygulama keyifli bir İngilizce eğitiminin kapılarını aralıyor.

Güncelleniyor





PAYLAŞ