En iyi hoparlöre sahip akıllı cihazlar - Haberler - indir.com

En iyi hoparlöre sahip akıllı cihazlar

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-07 10:50:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Liste

Akıllı cihazları zaman zaman sizler için değerlendiriyoruz. Bugün ise hoparlör konusunda başarılı olan cihazları siz değerli okurlarımız için sıraladık.

İndir.com ailesi olarak okurlarımız için her daim en eğlenceli haberleri yapmaya çalışıyoruz. Okurlarımızı yazılarımızla bir yandan eğlendirmeye çalışırken bir yandan da onlara gündemle alaklaı bilgiler aktarmayı ihmal etmiyoruz. Bugün bu haberimizde ise akıllı cihaz firmalarının ürettikleri cihazlar arasında en iyi hoparlöre sahip firmalar ve cihazlar hangisi sizler için sıralıyoruz. Akıllı cihaz sektörü dipsiz bir kuyu olarak nitelendiriyorum. Bu gidişle ilerlemenin sonu gelmeyecek gibi görünüyor. İnsanlarda akıllı cihazlara inanılmaz derecede para döküyor. Hala da dökmeye devam ediyorlar. Sanırım bunun sonu gelmeyecek gibi. Teknolojide her gün çığır açan bir çağda yaşıyoruz.

Samsung Galaxy S9

Samsung ürettiği cihazlar konusunda gerçekten müşterilerin kalbinde yer etmeyi başardı. Samsung Galaxy S9’ların daha önceden diğer açılardan inceledik. Bu sefer hoparlör konusunda  inceledik ve bizden tam puan almayı başardı. 

 

LG G7 ThinQ

LG bu zamana kadar birçok telefon üretti. Ürettiği bu telefonları ile belli başarıyı yakaladı. En son çıkan Boombox destekli LG G7 ThinQ, ses konusunda oldukça iddialı. Daha önceki cihazlarında da ses konusunda bizden tam puan alan LG, bu cihazı ilede bizden tam puan almayı ihmal etmiyor.  

Huawei P20 Pro

Huawei göstermiş olduğu kamera performansı ile kullanıcıların gönlünde taht kurmayı başarmış durumda. Hoparlör teknolojisinde stereo kullanan P20 Pro, ses konusunda bizden tam puan alıyor diyebilirim.

iPhone 7 Plus

Apple bu zamana kadar birçok konuda iddialı oldu. ürettiği telefonlarla büyük ilgi topladı. Müşterilerinin hemen hemen hepsi Apple cihazlardan memnun. Birçok konuda da her zaman iddialı olan Apple, iPhone 7 Plus hoparlör konusunda da oldukça iddialı. Başarılı hoparlör konusunda bizden tam puan almayı başaran cihaz, stereo hoparlör teknolojisinden faydalanmış durumda.





PAYLAŞ