En iyi Grafiklere Sahip Android Oyunu: DungeonForge - Haberler - indir.com

En iyi Grafiklere Sahip Android Oyunu: DungeonForge

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Önümüzdeki aylarda Android ve iOS platformlarında yayınlanacak olan aksiyon RPG temalı DungeonForge, Android için en iyi grafiklere sahip oyunu olma iddiasını taşıyor.

Dream Studios tarafından geliştirilen DungeonForge, grafik birimi güçlü Android cihazlarına yönelik olarak geliştirilmekle beraber hem grafik hem de içerik yönünden oyunculara yoğun bir oyun tecrübesini de yaşatmış olacak. Karanlık ve birbirinden ürkütücü zindanlarda geçen oyun bir oyun olan DungeonForge, düşük grafik özelliklerine sahip cihazlarda da oynanabilir olacak ancak bu cihaz sahipleri yüksek kaliteli grafiklerden mahrum kalacaklar.

Ayrıca zindan tasarımları ile içeriklerin oyuncular tarafından da hazırlanabileceği oyunda görevleri de yine oyuncular belirleyebilecekler. Ayrıca oyuna Android cihazında başlayan kullanıcılar PC üzerinde bitirebilme şansına da sahip olacaklar. Önümüzdeki günlerde Android ve iOS platformlarında yayınlanacak olan oyunun kesin çıkış tarihi bilinmemekle beraber oyun ile ilgili özel olarak hazırlanmış olan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.




DungeonForge Tanıtım Videosu


PAYLAŞ