En iyi Grafiğe sahip mobil oyunlar ! - Haberler - indir.com

En iyi Grafiğe sahip mobil oyunlar !

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-09 12:46:34
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son yıllarda gelişen akıllı telefonlarla birlikte aynı zamanda gelişmiş grafikli mobil uygulamalar da dikkat çekiyor. Mobil uygulamaların bu denli güzel grafiğe sahip olması , oyun severlerin oldukça hoşuna gidiyor. Son aylarda çıkış yapmış ve grafik olarak en iyi yapıda olan mobil oyunları derledik.

1- NBA Live : Mobile

EA Games' in efsanevi oyunlarından bir tanesi olan oyun , PC ve konsollarda uzun süredir oynanıyor. Ancak son yıllarda üstüne çok fazla bir şey eklenmeyen oyunlar bu platformlarda bir hayal kırıklığı yaratsa da mobil platformda yayınlanan oyun için durumlar farklı. F2P yapısının oldukça dengeli olması ve oyun atmosferinin güzelliği ile büyüleyen NBA Live, oyun severleri kısa sürede bağımlı yapabilecek kapasitede. Oyunda kontrollerin oldukça rahat ve akıcı olması ile kendine bağlayan mobil oyun ile basit ara yüze oldukça kolay bir şekilde alışabilirisiniz.

2-Tekken Mobile

Efsanevi oyunları mobil oyun platformunda sık sık görmeye başladık. Bu bağlamda TEKKEN en önemli dövüş oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. " Şimdi ne yapacaksın?" sloganı ile güzel bir çıkış yapan mobil oyun Android ve İOS platformlarda yerini aldı. Tekken' in bütün ayrıntılarının işlendiği mobil oyunla birlikte grafik yapısının da oldukça güzel olması kullanıcıları bu oyuna çekiyor.

3-Middle-earth :Shadow of War

Efsanevi Yüzüklerin Efendisi serisinin oyun alanında gönülleri fetheden oyunu ile birlikte mobil platformda da yeni oyun oldukça gösterişli bir yapıda karşımıza çıkıyor. Oyun kaliteli grafikleri ve orijinal oyununda yer alan senaryosunun birebir uygulanması ile oyun severlerin ilgisini üzerine çekiyor.

 





PAYLAŞ