En İyi Fitness Uygulamaları 2019 - Haberler - indir.com

En İyi Fitness Uygulamaları 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-21 18:01:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Mobil uygulamalar artık hayatımızın her alanında yer almaya başladılar. Özellikle son dönemlerde sağlık adına oldukça iyi ve başarılı mobil uygulamaları görmeye başladık. Mobil uygulama dünyasında oldukça pratik ve işe yarar birçok iş için geliştirilmiş uygulama bulunuyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde düzenli olarak egzersizlerinizi takip edebileceğiniz başarılı ve en iyi fitness uygulamalarını listeleyeceğiz. Herhangi ek bir donanıma gerek kalmadan kullanabileceğiniz bu egzersiz uygulamaları ile düzenli bir takvim oluşturabileceksiniz. İsterseniz gelin şimdi en iyi fitness uygulamaları listemize geçiş yapalım.

En İyi Fitness Uygulamaları 2019

You Are Your Own Gym

Android Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz UygulamalarıAndroid Telefonlar Için En İyi Fitness Ve Egzersiz Uygulamaları

Fitness eğitmen ve yazarı olan Mark Lauren tarafından yazılmış olan egzersiz planlarına sahip olan bu uygulama ile başarılı bir şekilde fitness takibinizi gerçekleştirebilirsiniz. En popüler fitness uygulamaları arasında yer alan You are your own gym uygulamasını sizlerde uygulama mağazası üzerinden indirebilirsiniz.

Freeletics Bodyweight

İçerisinde çeşitli egzersizler bulunan bu uygulama ile vücut ağırlığı odaklı antremanlar gerçekleştirebilirsiniz. Uygulama sizin için en iyi programı önerebilmek adın yaş, kilo ve boy gibi detayları alıyor ve ona göre bir öneride bulunuyor. Bu uygulamayı da favori Fitness uygulamalarınız arasında tercih edebilirsiniz.

BadBot

Bu uygulama diğerlerinden farklı olarak ekipman içeren egzersizleri içeriyor. İlk aşamada uygulama sadece vücut ağırlığı egzersizleri sunsa da yüksek seviye kişiselleştirme özelliğine sahip olduğu için uygulama ile vücudunuzda odaklanmak istediğiniz bölümü seçebiliyorsunuz. Ancak daha ileri seviyeler için en ekipmanlara ihtiyaç duyacağınızı belirtelim.

8Fit

Muhteşem Instagram Fotoğrafları İçin Telefonunuzda Bulunması Gereken 12 Uygulama

Uygulama tamamen ücretsiz olsa da, içerisinde birçok uygulamada ücretli olarak sunulan çeşitli programlar ve özellikler barındırıyor. Uygulama ile ayrıca eğersizlerin ön izlemeleri ve en iyi şekilde yapabilmeniz için detaylı açıklamaların da bulunduğunu belirtelim.

Seven

Daha çok vücut ağırlığı ile antreman yapmayı seven kullanıcılar için Seven uygulamasını önerebiliriz. Uygulama herhangi bir ekipmana ihtiyaç duymadan yedi dakikalık egzersiz programlarını kullanıcılara sunuyor. Bu sayede kısa süreli küçük egzersizler gerçekleştirmiş oluyorsunuz.

Home Workout – No Equipment

Tamamen ücretsiz uygulamalardan birisi olan Home Workout ile hem yeni başlayan hem de ileri düzey sporcular için çeşitli egzersizler bulunuyor. Bir haftada tamamlayacağınız egzersiz hedefini belirterek bu hareketlerin detaylarını animasyonlu anlatımlar şeklinde izleyebiliyorsunuz.

Sizlere hem Android hem de iOS platformlarından indirebileceğiniz çeşitli telefon fitness uygulamaları önerisi hazırladık. Buna benzer birçok uygulamayı yine uygulama mağazalardan bulmanız mümkün olacaktır.


Sahte fitness uygulamalarına dikkat!Sahte fitness uygulamalarına dikkat!

PAYLAŞ