En İyi Bütçe Takip Programları - Haberler - indir.com

En İyi Bütçe Takip Programları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-26 12:36:57
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Maaşınızı aldıktan sonra bitmek bilmeyen giderleriniz dolayısıyla ay sonunu getiremiyorsanız, kişisel finans konusunda önlem alabilirsiniz. Kira, faturalar ve alışveriş masraflarının yanında diğer harcamalarınızı bir kenara not ederek, ay sonunda nerelere ne kadar harcama yaptığınızı inceleyebilir buna göre adım atmanızı sağlayabilirsiniz.Aylık gelirinizi ekledikten sonra, harcamalarınızı detaylı bir şekilde kaydedebileceğiniz uygulamalarda alışveriş, fatura, eğlence vb. kategorilere göre kayıt yapabilirsiniz. Grafikler ve istatistiklerle destekleyen bütçe takip uygulamalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Wally 

Uygulama sayesinde kolayca giderlerinizi kontrol altında tutabilirsiniz. Ay sonu detaylı bir rapor bile alabildiğiniz bu uygulama harika fonksiyonlara sahip.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Dollarbird

Bankalar ile entegrasyon sağlayabildiğiniz bu uygulamada kolayca giderlerinizi takip edin ve ay sonunu rahat geçirin.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)

Clevmoney

Bu uygulamada Dollarbird gibi bankalar ile entegrasyon sağlar ve işleri kolayca yürütmenize yardımcı olabilir. Uygulamayı gönül rahatlı ile indirebilirsiniz.Programı aşağıdan ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz (İndirilen program ücretsiz sürümüdür asla illegal içerik bulunamaz)





PAYLAŞ