En iyi araba şarjları - Haberler - indir.com

En iyi araba şarjları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-16 21:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Arabada USB kullanımı artık lüksten ziyade gereklilik olarak değerlendiriliyor. Bu bağlamda araçlarda kullanabileceğiniz USB cihazlar hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz.

En iyi USB-A araç şarj cihazları

Aukey USB-A araç şarj cihazı

Aukey USB-A şarj cihazı, Quick Charge 3.0 destekleyen bir bağlantı ile beraber uyumlu telefonlarla çalışır. Yerleşik olarak güvenlik özellikleri, cihazların aşırı ısınmadan, aşırı akımdan ve aşırı şarjdan koruma sağlar. Şarj cihazı, şarj bağlantı noktası ile beraber aynı hizada olacak şekilde tasarlanmış ve arabanızda da fazla yer kaplamaz. Aukey aynı zamanda iki bağlantı noktalı bir seçeneğe sahiptir.

Crave Car Hub

Crave Car Hub, araçla yaptığınız tüm seyahatler sırasında şarj ihtiyacınızı karşılamak için USB-A bağlantı noktası ile beraber sunulur. Yalnızca biri Quick Charge 3.0'ı desteklerken, diğer üçüncü standart şarj bulunur. Geceleri cihazı daha iyi görebilmek için küçük bir LED ışığa sahip olup ve aynı zamanda aşırı şarja karşı koruma sağlanır. 

En iyi USB-C araç şarj cihazları

Anker Power iQ şarj cihazı

36W Anker USB-C şarj cihazı, sahip olunacak en iyi araba içi şarj cihazlarının başında gelir. Bu şarj cihazında, iki cihazı aynı anda hızlı bir şekilde şarj etmek adına iki USB-C yuvası var ve bir LED ışığın şarjın düzgün çalıştığını görmenizi sağlar. Cihaz küçük, kompakt ve birçok güvenlik özelliğine sahiptir.

 

Choetech USB-C araç şarj cihazı

Choetech araç şarj cihazı, bir diğer kaliteli çift bağlantı noktalı USB-C seçeneğidir. Beraber verilen USB-C'den C'ye hızlı şarj kablonun avantajları vardır. Bu sayede ise fazla bir kablo alma konusunda endişelenmenize de gerek yoktur. 

USB-A ve USB-C bağlantı noktalarına sahip araç şarj cihazları

RAVPower araç şarj cihazı

RAVPower araç şarj cihazı, Power Delivery hızlı şarj özelliğine sahip molan telefonlar için başarılı bir seçenektir. Etkileyici bir şarj özelliğine sahip olan cihazla bir iPhone 11 yarım saatten daha kısa süre içerisinde %50 oranında dolum sağlar. Aynı zamanda Quick Charge 3.0'ı destekleyen bir cihazınız varsa, USB A bağlantı noktasını aynı anda kullanabilirsiniz. 

Aukey araç şarj cihazı

Bu Aukey araç şarj cihazı, Power Delivery şarjına veya hızlı şarj 3.0'a izin veren akıllı cihazınız varsa alınması gereken ürünlerdendir. Mümkün olan en yüksek hızlarda aynı anda iki telefonu şarj etmek için iki farklı bağlantı türü vardır. 

Kablosuz araç şarj cihazları

Aukey kablosuz araç şarj cihazı

Aukey, kablosuz şarj teknolojisini kullanır. Cihazınız kablosuz şarj özelliğine sahipse, sizin için kaliteli bir seçenektir. Kompakt tasarımı ve güvenli bağlantı yuvası sayesinde pratik bir kullanım sağlanır. Bu şarj cihazı, geniş hareket aralığı ile beraber konumlandırılabilir ve elektromanyetik sensörü telefonunuzu otomatik olarak sabitler. 

Dahili FM vericili araç şarj cihazı

Anker Roav T2 Bluetooth adaptörü ve şarj cihazı

Anker Roav T2 araç şarj cihazı aynı zamanda bir FM vericisidir. Bu sayede cihazınızı aracınızın medya sistemine saniyeler içerisinde bağlanabilirsiniz. Böylelikle ücretsiz olarak radyo istasyonlarını ayarlayabilir veya otomatik ayarlama sisteminden faydalanabilirsiniz. 

 





PAYLAŞ