En İyi Apple Arcade Oyunları - Haberler - indir.com

En İyi Apple Arcade Oyunları

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-03 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Soru-Cevap

Oyun sektörünün gelişmesi ile beraber birbirinden farklı türde oyunlar ile karşı karşı geliyoruz. Kendi zevklerimize göre birbirinden farklı oyunlar ile eğlenceli vakit geçirmek mümkündür. Apple, 25 Mart basın etkinliği ile duyurduğu premium oyun aboneliği hizmeti olarak nitelendirilen Apple Arcade, hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcıların aylık belirli bir ücret karşılığında diledikleri kadar oyun oynamasını sağlıyor. Apple Arcade hizmetinin en iyi oyunları hakkında bilgi almak içinse yazımızın içeriğinden faydalanabilirsiniz. Apple Arcade sisteminde yer alan bazı oyunlar henüz yeni ve muhtemelen birçok oyuncu henüz bu yeni oyunların tadına bakmamış durumda. Akıllı cihazınızda sıkılmadan vakit geçirmek adına tercih edebileceğiniz Apple Arcade hizmetinde bulunan oyunların her birinde vakit geçirebilirsiniz. Yeni çıkan oyunların görüntüleri ve ekran görüntüleri elimize geçti ve hatta geliştirici şirketlerin açıklamaları hakkında da bilgi edindik. Yazımızda Apple Arcade'de yer alan 8 farklı oyunu değerlendireceğiz. 

- Beyond A Steel Sky

1994 yılında geliştirilen klasik Beneath A Steel Sky oyununun devam niteliğinde tasarlanan Beneath A Steel Sky mobil oyunu oldukça umut verici sahnelere ev sahipliği yapıyor. Orijinal oyunu son kısmına hakimiyet kazanmak adına Al sistemine karşı verilen mücadelenin içerisinde yer alacaksınız. Oyun tema olarak kişilerin mahremiyet ve kurumsal güç konuları konuları üzerine kurulmuştur. 

- Fantasian

Fantasian oyununun geliştiriciliğini üstlenen Hironobu Sakaguchi, Fantasian oyunu için olmaması gereken bir oyun açıklamasını yaparak değişik bir yoruma imza atmış oluyor. Geliştirici şirket oyunun her bir sahnesi için fiziksel olarak bir set kurmuştur. Ardından söz konusu bu setin üzerine 3D oyun görselleri doğrultusunda inşa edilmiş karakterler yer alıyor. Oyunun içinde yer alan her bir öge oldukça eşsiz bir görünüme sahiptir. 

- Hot Lava

Amerika'nın en popüler çocuk oyunu olarak tasarlanan Hot Lava'nın, yer lavdır adlı oyuna benzerliği oldukça dikkat çekmektedir. Hot Lava mobil oyunu oyunculara nostaljik bir deneyim sunuyor ve bunu yaparken de oldukça eğlence anlar yaşatmayı başarıyor. 

- LEGO Brawls

LEGO Brawls, oldukça eğlenceli renklere ve kontrast üzerine tasarlanmış eğlenceli bir 2D özellikli oyundur. Oyun içerisinde lazer özellikli silahlara, makineli tüfeklere ve bunun içinde birçok özelleştirme seçeneğine sahiptir. Oyunu kendi tercihleriniz doğrultusunda geliştirebilirsiniz. 

- Lifelike

Lifelike, sürü hareketlerin ana oyun mekaniği üzerine kurulan eşsiz bir oyun deneyimi sizi bekliyor olacak. Lifelike mobil oyunu doğada yer alan hayvanların davranışlarını temel alarak geliştiriyor. Oyun hem dinlendirici hem de oyuncuların sıkılmadan vakit geçirecekleri özel bir alan sunuyor. 

- Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm

RPG özellikleri üzerine kurulan Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm mobil oyununda eşsiz taktikleriniz doğrultusunda ilerleyerek oyunun kazananı olmaya çalışacaksınız. Orijinal oyundan 1000 yıl öncesi tema alınarak oyunculara hareketli bir seri sunuluyor. 

- Overland

Overland, sıra tabanlı bir oyun olup kıyamet sonrası dünyayı konu alıyor. Stratejik temeller doğrultusunda hareket ederek oyunun seyrini değiştirmeye çalışacaksınız. 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ