En İyi Android İnternet Tarayıcıları 2019 - Haberler - indir.com

En İyi Android İnternet Tarayıcıları 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 19 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-05 16:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android akıllı telefonunuzda varsayılan internet tarayıcısı olan Google Chrome’dan sıkıldıysanız, sizlere Android’de kullanabileceğiniz en iyi tarayıcı uygulamalarını derledik. Ekosistemler farklı olsa da mobil uygulama mağazalarında hem iOS hem de Android için birçok internet tarayıcı uygulaması bulunuyor. Bu tarayıcıların temel özellikleri arama motoru görevi olsa da, sunmuş oldukları ek özellik ve işlevsellik ile diğerlerinden öne çıkabiliyorlar. Gelin şimdi Android için pazarda bulunan en iyi internet tarayıcısı uygulamalarına göz atalım.

En İyi Android Tarayıcı Uygulamaları

Firefox Focus

Yeni Edge Tarayıcısı Hakkında Yeni Detaylar Ortaya ÇıktıYeni Edge Tarayıcısı Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Firefox Focus indir

Windows bilgisayarlarda kullanılan Firefox’un Android’deki tam sürümü olan Firefox Focus, henüz yeni bir tarayıcı sürümü olarak karşımıza çıkıyor. Firefox Focus sahip olduğu özellik ile tarayıcıyı kapattığınızda tüm tarayıcı geçmişiniz siliniyor. Ayrıca bu işlemi tarayıcıyı kapatmadan hemen önce sağ alt bölümde yer alan çöp kutusu simgesi ile de yapmak mümkün oluyor.

Opera Touch

Opera Touch indir

Opera’nın bu tarayıcı sürümü kullanıcıların tek elle kullanımına odaklanan bir isim diyebiliriz. Farklı bir arayüz ile karşımıza çıkan Opera Touch ile tarayıcının işlevsel özelliklerine tek elle kolay bir şekilde erişmek mümkün oluyor. Sizlerde Opera Touch uygulamasını Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz.

Microsoft Edge

Microsoft Edge indir

Windows 10 ile beraber hayatımıza giren bu internet tarayıcısının mobil versiyonu da bulunuyor. Bir türlü Windows platformunda beklediği yükselişi sergileyemeyen Edge, mobil tarafta daha kullanılabilir durumda. Edge internet tarayıcısından kötü bir siteye girdiğiniz zaman sistem sizi uyaracaktır. Ayrıca Microsoft hesabınız ile oturum açtığınız zaman çeşitli eşitlemeleri de yapmak mümkün oluyor.

Android İçin 4 Hafif Tarayıcı Uygulaması

Puffin

Puffin indir

Sahip olduğu yapısı ile hızlı bir internet tarayıcısı olan Puffin, gizliliği korumaya yönelik ek özelliklere ve reklam engelleme özelliğine de sahip durumda.

Flynx

Flynx indir

İlginç bir web tarayıcısı olarak karşımıza gelen Flynx, yüzer pencere şeklinde açılıyor. Tam ekran olmayan bu internet tarayıcısı ile aynı anda sosyal medya gezintinizi veya mesajlarınızı yazarken bir kenarda Flynx kullanmak mümkün olacaktır.

Bu içeriğimizde sizlere Android için tercih edebileceğiniz en iyi internet tarayıcı uygulamalarını derledik. Uygulamaları Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak mobil cihazınıza indirebilirsiniz.


Yeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint BrowserYeni internet tarayıcısı: Xiaomi Mint Browser
Saçma Domain'lerin fiyatlarını tahmin etme üzerine kurulu tarayıcı oyunuSaçma Domain'lerin fiyatlarını tahmin etme üzerine kurulu tarayıcı oyunu
Galaxy S10 Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcısı İle Beraber GelebilirGalaxy S10 Ekran Altı Parmak İzi Tarayıcısı İle Beraber Gelebilir

PAYLAŞ