En İyi Akıllı Telefon Kamerası Ödülü Kimin Oldu? - Haberler - indir.com

En İyi Akıllı Telefon Kamerası Ödülü Kimin Oldu?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 2 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-12 19:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

2019 ile beraber çerçevesiz ve katlanabilir yapıya sahip akıllı telefon modelleri görmeye devam ederken, kamera noktasında oldukça gelişmiş yeni cihazlarda görmeye devam ediyoruz. Son olarak Çinli telefon üreticisi Huawei, sunmuş olduğu P30 ve P30 Pro modelleri ile kamera noktasında bir devrim yaratmıştı. Şimdi ise bu amiral gemisi modeller için “En iyi akıllı telefon kamerası” ödülü verildiği açıklandı. Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Mobil İletişim Başkan Yardımcısı Changzhu Li konu hakkında şu sözleri dile getirdi;

“Kamera deneyimi, Huawei P Serisi akıllı telefonlarımızın stratejisinin her zaman odak noktası olmuştur. En son amiral gemimiz P30 Pro’yu verdiği ödül ile onurlandırdığı için TIPA’ya bir kez daha teşekkür etmek istiyoruz. Leica Dörtlü Kamera ile donatılan Huawei P30 Pro, fotoğrafçılık kurallarını yeniden yazıyor; devrim niteliğindeki RYYB renk filtresi ve 5X optik zoom ile fotoğrafçılık deneyimini geliştiriyor. Bu gibi gelişmeler, tüketicilere hayattaki en heyecan verici anları olduğu gibi kaydetmek için Huawei cihazlarını kullanma konusunda daha fazla özgürlük tanıyor” dedi.

P30 kablosuz şarj kılıfı Huawei tarafından tanıtıldıP30 kablosuz şarj kılıfı Huawei tarafından tanıtıldı

En iyi Akıllı Telefon Kamera Ödülü Belli Oldu

TIPA Başkanı Thomas Gerwans ise “Huawei, P30 Pro’da Leica ile mobil fotoğrafçılık noktasında sınırları zorluyor ve kullanıcıların fotoğraf ile videoları mükemmel bir kalitede çekmesini sağlıyor” sözlerini dile getirdi.

P30 Pro modelini hatırlayacak olursak cihazda 5X optik zoom yeteneği bulunurken, 10X kayıpsız ve 50X ise dijital zoom yetenekleri bulunuyor. Cihazda ayrıca daha iyi bir derinlik algılama için ToF sensörü de bulunuyor. Bu sensör ile kızılötesi ışık, nesneye ulaşma ve yansıma ile geri dönüş yaparak gereken ölçüm ve süreyi ölçebiliyor. Bu sayede objelerin derinlik hesabı doğru bir şekilde gerçekleşmiş oluyor. Ayrıca telefon ISO noktasında 409.600 hassasiyetine kadar açılabiliyor.


HUAWEI P30 serisi Türkiye fiyatları belli olduHUAWEI P30 serisi Türkiye fiyatları belli oldu
Huawei P30, Snapchat ile iş birliği gerçekleştirdiHuawei P30, Snapchat ile iş birliği gerçekleştirdi

PAYLAŞ