En iyi akıllı hoparlör modelleri - Haberler - indir.com

En iyi akıllı hoparlör modelleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-01-03 19:01:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son yıllar içerisinde akıllı hoparlörlerin popülaritesi her geçen gün artış gösteriyor. Alışveriş listesi yapmak, hatırlatıcıları ayarlamak, günlük haberleri almak ve aynı zamanda oda ışıklarını kapatıp açmak gibi çeşitli işlevler bulunuyor. Bunlar arasından en iyileri listedeki gibidir. 

En iyi akıllı hoparlörler

Özellikle de arkadaşlarınız ve sevdiklerinizde yüz yüze etkileşim kurmak zor olduğunda akıllı hoparlör ile bağlantı kurmak paha biçilmez olacak. 

Sonos One (2. nesil)

Akıllı asistan özelliğinin yanı sıra müzik dinlemek için harika bir ses kalitesine ihtiyacınız varsa Sonor One tartışmasız en iyi seçimlerin başında geliyor. Odanızda kolaylıkla harmanlanabilen çekici, minimalist ve kompakt bir tasarım üzerine kuruludur ve iki Sonos One hoparlöre sahipseniz, bunları daha iyi bir stereo deneyimi için eşleştirme yapabilirsiniz.

Apple HomePod

Apple'un Homepod'u, işlevsellikte rekabetin gerisinde kalan akıllı asistan Siri'ye sahip olsa da, HomePod, derin baslı fantastik yüksek kaliteli ses sahip olmasıyla bunu telafi etmeyi başarıyor. HomePod'u etkin hale getirmek için bir iPhone cihaza ihtiyacınız olacak. Bu sebeple de bir Android telefon kullanıyorsanız, bu akıllı telefon hoparlör seçeneği değildir. 

Google Home Max

Google Home Max, son derece eşsiz fonksiyonlara sahip olan Google Asistan'a sahip ve birçok insanın ya sevdiği ya da nefret ettiği bir tasarımlar kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu cihaz her yönüyle son derece kaliteli bir akıllı saattir. Hem dikey hem de yatay olarak konumlandırılan bu cihazı, sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Derin ve net bas için ikili woofer ve kristal netliğiyle tizler için çift özel tweetwe içerir. Home Max, en dengeli ses için sesini içinde bulunduğu odanın akustiğine uyacak şekilse ayarlama yeteneğine sahiptir. Google Asistan aynı zamanda çok sayıda uygulama ve 150'den fazla markanın 1.000'den fazla akıllı ev cihazları ile uyumlu bir şekilde çalışıyor. 

Amazon Echo (4. nesil)

Amazon'un dördüncü nesil Echo hoparlörü yeni bir küresel tasarım şekline sahip ve sağlam bas özelliği ile net bir ses kalitesi sunar. Tartışmasız en yetenekli akıllı asistan olan Alexa ile beraber geliyor. Alexa'dan Apple Music, Spotify veya başka bir en sevdiğiniz uygulamalar üzerinden bir şarkı çakmasını isteyin ve hiçbir uyumluluk sorunu olmadan da kullanın. Yankı aynı zamanda evdeki herhangi bir odadaki kişilerle konuşmak için dahili telefon sistemi olarak da kullanılabilir. 

Amazon Echo Dot (4. nesil)

Echo Dot, Alexa işlevselliğine sahiptir. Fakat daha düşük bir fiyata çok daha küçük bir gövdede sunu sağlar. Müzik dinlemenin öncelikli olmadığı çoğu oda için mükemmel bir seçim olarak sunulur. 

Amazon Echo Studio

Eğlence odanız için Amazon'un en iyi akıllı hoparlör deneyimini elde etmek isterseniz Echo Studio seçiminiz olmalı. Güçlü bas, dinamik orta kademe ve canlı tizler için 5 dahili hoparlöre sahiptir. Burada kullanıcılar için eşsiz bir deneyim sağlanır. 





PAYLAŞ