En İyi 6 Müzik Dinleme Uygulaması - Haberler - indir.com

En İyi 6 Müzik Dinleme Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-31 23:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : İnceleme

Müzik dinleme keyfini son teknoloji ile yaşatan ve dünyanın en popüleri olarak bilinen Spotify uygulamasına alternatif olarak belirlenen altı farklı alternatif müzik dinleme uygulamasının detaylarını inceleyelim. Dijital müzik platformlarının en çok kullanılan sitesi olarak yıllardır büyük kitleleri etkisi altına alan Spotify uygulamasına ek olarak çeşitli uygulamalar da mevcuttur. Apple Müzik, Deezer, Soundcloud, Fizy, Muud ve Tidal.

- Apple Müzik

Google, SoundCloud'un peşindeGoogle, SoundCloud'un peşinde

Adından anlayacağımız üzere Apple şirketi tarafından geliştirilen Apple Müzik, Spotify uygulamasına alternatif müzik indirme ve dinleme platformlarından biri olarak görülüyor. Kullanıcılara iTunes üzerinden yüksek kaliteye sahip müzik ve albümler satarak kendine özgün bir yer edinmeyi başaran Apple, Spotify'ın abonelik sisteminden ilham alarak kendi özgün abonelik sistemini geliştirdi. Milyonlarca şarkı ile kullanıcılarına hizmet veren ve aynı zamanda kullanıcılarını da memnun etmeyi başaran Apple Müzik ile müzik dinlemenin yanı sıra aynı zamanda müzik videolarını seyredebilir ve canlı radyoları da dinleyebilirsiniz. Bu durum Apple Müziği diğerine göre bir adım daha yükseltti. Apple Müzik uygulamasının abonelik sistemini değerlendirdiğimiz taktirde ise, bireysel abonelik 13,99, aile aboneliği 20,99 TL, öğrenci aboneliği ise 6,99 TL olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda daha önce aboneliği bulunmayan bir hesap ile bir aylık deneme sürecinden de faydalanabilirsiniz. 

- Deezer

Spotify'a alternatif olarak gösterilen bir diğer müzik uygulaması ise Deezer. Spotify ve Apple Müzik gibi deneme sürecine sahip olan Deezer, abonelik sistemi ile diğerine göre çok daha uygun olarak görülüyor. Deezer uygulamasının, Premium aylık 9,99 TL, aile aboneliği ise 14,99 TL. Premium aboneliğini 30 gün süreyle deneme sürecinden geçirebilirsiniz. Bu sayede Deezer'ın size uygun olup olmadığı konusunda bir karara varabilirsiniz. 

- Soundcloud 

Müzik indirme ve dinleme uygulamalarında sıklıkla tercih edilen uygulamalardan biri olan Soundcloud, ücretsiz olarak müzik dinleme keyfini yaşamanıza imkan tanıyacak kaliteli sayılan uygulamalardan biridir. Şarkı dinlemenin yanı sıra aynı zamanda birçok Podcast'ı da bünyes,nde bulunduran Soundcloud uygulaması kullanıcıların tercihleri arasında bulunan seçeneklerden biridir. 

- Fizy

Oldukça güçlü operatör  servislerinden biri olarak hizmet veren Turkcell'in servisi olarak karşımıza çıkan Fizy, diğer operatör kullanıcıları için de açık olan bir sistem üzerine kurulmuştur. Farklı operatör kullanıcılarına da hizmet vermeyi başaran Fizy uygulamasını ücret ödemeden de deneyebilirsiniz. Uygulamanın ücretsiz versiyonunda şarkıların sadece 30 saniyelik kısmını dinleyebiliyorsunuz. Fizy Premium'a, Turkcell aboneleri aylık ödeme yaparlarsa 17,99 TL, yıllık ödeme yaparlarsa 9,99 TL'ye sahip olabilirler. Diğer operatörlere sahip olan ve Fizy'i kullanmak isteyen kullanıcılar ise aylık 17,99 TL karşılığında abone olabilirler. Fizy'i iki aylık bir süreç ile ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. 

- Muud

Türk Telekon şirketinin sunduğu Muud müzik dinleme servisi, tüm operatörler tarafından aboneliği kabul ediyor. Muud uygulamasını ücret ödemeden de kullanabilirsiniz. Bununla beraber tercih edenler ilk ay ücretsiz, daha sonraki 6 ay 7,99 TL, sonraki aylarda ise 13,99 TL ücret ödeyerek de kullanabilirler. 

- Tidal

Tidal, Spotify'a alternatif olarak dünyaca ünlü müzisyen ekibi tarafından kurulmuştur. Yerli yabancı müziklere, şarkıcıların biyografisine, en çok dinlenen şarkılara ve daha fazlasına ulaşmanıza imkan tanıyan Tidal, reklamlardan arındırılmış bir şekilde iki ay boyunca ücretsiz olarak denemenize imkan tanıyor. Tidal'ın en sevilmeyen özelliği ise TL bazında değil Euro bazında ödeme istemesidir. Abonelik ücreti ise, 19,99 Euro'dur. 

 


Apple müzik uygulamasına güncelleme getirdi!Apple müzik uygulamasına güncelleme getirdi!
Apple Müzik, klipler için ayrı bir bölüm oluşturduApple Müzik, klipler için ayrı bir bölüm oluşturdu
SoundCloud'u Instagram Hikayeleri’nde paylaşma özelliği!SoundCloud'u Instagram Hikayeleri’nde paylaşma özelliği!

PAYLAŞ