En İyi 6 Fotoğraf Tarama Uygulaması - Haberler - indir.com

En İyi 6 Fotoğraf Tarama Uygulaması

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-05 01:59:32
Editör : Esat Karaman
Kategori : Donanım

Kağıtların yerini artık dijital fotoğraflar almaya başladı. Gelişen teknoloji ile sürekli olarak hayatımızı kolaylaştıracak uygulamalar hizmetler kullanıma sunulmaktadır. Bunlardan biriside eğer bir  fotoğrafınızı sosyal medyaya yüklemek isterseniz size çok yardım edecek olan fotoğraf tarama uygulamaları. Bu uygulamalar sayesinde kolayca fotoğraflarınızı taratarak iyi bir kalitede paylaşabilirsiniz. İşte O Uygulamalar;

Adobe Scan

Adobenin geliştirmiş olduğu bu uygulama sayesinde çok kolay bir şekilde fotoğraflarınız tarata bilirsiniz.Uygulama fotoğraflar parladığı zaman parlayan noktaları tekrardan çekerek parlamayı önlemektedir.Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

 Office Lens

Bu uygulama ile elinizdeki bir faturayı dijital ortama yükleyebilirsiniz.Yapmanız gereken tek şey uygulamanın belgeyi taramasını beklemek olacaktır bu en fazla 15 saniye sürmektedir.Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Google Scan 

Google tarafından hazırlanan bu uygulama ile çok daha kolay bir şekilde fotoğraflarınızı ve belgelerinizi taratabilirsiniz aslında içlerindeki en sağlamı bu uygulamadır.Uygulama parlayan noktaları tekrardan çekerek bu sorunun önüne geçmektedir. Uygulamayı aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.

Eğer eskiyen bir hatıra resminiz var ise bu uygulamalar ile taratarak kolay bir şekilde yedekleyebilirsiniz.

 





PAYLAŞ