En iyi 5 ücretsiz bulut depolama hizmeti! - Haberler - indir.com

En iyi 5 ücretsiz bulut depolama hizmeti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-08 14:25:31
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Uygulama

Telefonlarımızda bulunan yardımcı uygulamaların sayısı, teknoloji geçtikçe artıyor. Bu uygulamalar için telefonlarda yer bulmak da aynı oranda zorlaşıyor. Bu duruma çözüm olarak, kullanıcılara birçok 'bulut depolama hizmetleri' sunuluyor. Kullanıcıların en sık başvurduğu çözümlerden biri, bulut depolama hizmetleri oluyor. Bulut depolama hizmetleri sayesinde bir kısmı ücretsiz olmak üzere telefonlarınız da ek hafıza ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz. Belli bir alandan sonrası da istenildiği takdirde ücretli olarak alınabiliyor. Buna ihtiyaç duyan kullanıcılar için önerilebilecek 5 ücretsiz bulut depolama hizmeti şu şekilde sıralanabilir;

Google Drive

Google Drive'ın sunduğu ücretsiz kapasite 15 GB. Bu anlamda en çok tercih edilen bulut depolama hizmetlerinden biri. Daha fazlasına ihtiyaç duyan kullanıcılar, aylık 5,79 TL ödeyerek 100 GB'a sahip olabiliyor.

OneDrive

OneDrive'la ücretsiz olarak 5GB alana sahip olabiliyorsunuz. Yıllık 99,99 dolar karşılığında da 5 TB alan sizin oluyor.

Amazon Drive

Amazon Drive 5 GB ücretsiz alan sunarken, yıllık 60 dolar ödediğiniz takdirde sınırsız alana sahip olabiliyorsunuz.

Apple iCloud

Apple iCloud kullananların ücretsiz sahip olabileceği ek hafıza 5 GB. Fazlasına ihtiyaç duyan kullanıcılar aylık 3 TL ödeyerek, bu alanı 50 GB'a çıkarabiliyorlar.

Tresorit

Tresorit kullanıcılarına 14 gün deneme süreciyle beraber ücretsiz olarak 1 TB boş alan sunuyor. Sonrasında devam etmek istenildiği takdirde, aylık 10 Euro ödenerek 1 TB alan satın alınabiliyor. Bu depolama hizmetinin bir diğer avantajı da, servis verilerinizi saldırılara karşı kriptolar.





PAYLAŞ