En iyi 5 korku oyunu - Haberler - indir.com

En iyi 5 korku oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-25 00:23:27
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Liste

Bilindiği üzere piyasada birçok korku oyunu bulunmaktadır. Kullanıcılarını korkutma noktasında bir kısmının iş gördüğü, gelen yorumlar arasında olsa da bir kısmı da hem tematik özelliğinde hem de içerik özelliklerinden kaynaklı birçok kişiyi hüsrana uğratmaya neden olduğunu ifade edebiliriz. Bu yazımızda piyasada bulunan en iyi korku oyunlarını sizler için derledik.

1- Amnesia: Dark Descent

2010 yılında piyasa sürülen bu oyun kullanıcılarını korkutma ve germe noktasında başarısağlamış nadir oyunlar arasında gibi görünüyor. Bilindiği üzere oyun geliştiricisi oyunu you tube platformunda tanıtmış ve birçok kullanıcı kitlesine bu sayede ulaşmıştı. En iyi listemizin ilk sırasında bulunan bu oyun kullanıcılarının beğenisini kazanmış gibi görünüyor.

2- Resident Evil: Biohazard

2017 yılında piyasaya sürülen bu oyun 7 oyun serisinden oluşuyor. Kullanıcılar arasında yapılan yorumlara göre oyunun gerçekten korku ve gerilim hissini verdiği gözle görülür bir şekilde karşımıza çıkıyor. Oyunun ana karakterinin bir mesajda atılan konuma gitmesiyle oyun başlıyor. Sonrasında ise korku ve gerilim arkasından geliyor. Listemizin ikinci sırasında bu oyunda kullanıcıların beğenisini kazanmış gibi görünüyor.

3- Outlast Serisi

Geliştirici Red Barrels tarafından 2013 yılında piyasaya sürülen bu oyun 3 seriden oluşuyor. 2017 yılında son serinin çıkmasıyla birlikte korkuyu tam manasıyla hissedebileceğiniz oyunlar arasında bulunuyor.

4- Slender: The Eight Pages

Geliştirici Parsec Productions tarafından 2012 yılında piyasaya sürülen bu oyun, Windows platformlarında satışa sunuluyor. Oyunda buluna bir uzun adamın sürekli oyunun ana karakterini takip etmesinden dolayı oluşan korku ve gerilim dolu dakikalar işte tamda bu noktada kullanıcıların gözüne çarpıyor.

 5- Cry of Fear

2012 yılında oyun geliştiricisi Team Psykskallar tarafından piyasa sürülen oyun, kullanıcılarına korku ve gerilim dolu dakikalar yaratmış gibi görünüyor. Hem tasarımsal anlamda hem de teknik özellikler noktasında iyi bir kalitede olduğu konuşulan oyun, korku ve gerilim listemizin son sırasında bulunuyor.





PAYLAŞ