En iyi 5 Hibrit Laptop - Haberler - indir.com

En iyi 5 Hibrit Laptop

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-14 04:00:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Donanım

Hem analog hem de dijital olarak tanımlanabilecek olan hibrit laptoplar, dizüstü bilgisayarların geleceği olarak görülüyor. Hibrit bilgisayar, ikisi bir arada olarak da tabir ediliyor. Hem tablet hem de notebook olarak tercihe göre kullanılabiliyor. Geleceğin bilgisayarı olarak görülen hibrit laptoplardan, günümüzde birçok model mevcut. Ülkemizde de satılanların en iyilerinden 5 tanesinin listesi şu şekilde;

Lenovo Yoga 900

Performans anlamında kullanıcılarına üst düzey deneyim yaşatan Lenovo Yoga ailesinin üyesi Yoga 900, şık tasarımıyla da tercihler arasında yer alıyor. Yoga 900'dan sonra, Yoga 910 modeli de piyasaya sürüldü fakat şu an için ülkemizde satışı gerçekleşmiyor.

Samsung Galaxy TabPro S

Klavyesinden ayrılarak tablet olarak da kullanılabilen Samsung Galaxy TabPro S, ince görünümüyle de dikkat çekiyor. Aynı zamanda kullanıcılarına yüksek çözünürlüklü ekran sunuyor.

HP Spectre x2

Hem tablet hem de klavyesiyle kullanılabilen bir diğer model de HP Spectre x2. Spectre x2'nin kalınlığı 8 mm. Hafif tasarımı taşınabilirliğini kolaylaştırırken, HP Spectre x2'de kalem desteği de bulunuyor.

Microsoft Surface Pro 4

Microsoft'un Surface Pro 4 modeli, hibrit laptopların en iyileri arasında yer alıyor. hem kalem desteğine sahip hem de, klavyesinden ayrılarak tablet olarak da kullanılabiliyor. Microsoft Surface Pro 4 aynı zamanda en pahalı cihazlardan birisi.

Toshiba Satellite Radius 12

Toshiba Satellite Radius 12, 4K ekran seçeneğiyle kullanıcılarının karşısına geçiyor. Bilindiği kadarı ile cihazın ülkemizdeki satış fiyatı 4 bin liradan başlıyor.





PAYLAŞ