En İyi 4 Sıkıştırma Programı - Haberler - indir.com

En İyi 4 Sıkıştırma Programı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-06-17 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilgisayarımızdaki dosyaların boyutu bazı zamanlar oldukça fazla yer kaplıyarak hafızalardaki yerleri tüketebiliyor. Ek harici harddisk yardımı ile yer genişletilebilsede büyük dosya boyutlarından ötürü bu durumda bir hayli yavaş gerçekleşiyor. Ancak dosya sıkıştırma sistemleri ile büyük boyutlu dosyalarınızı sıkıştırabilir ve küçük boyutlara sahip bir klasöre çevirebilirsiniz. Bizde sizlere bu içeriğimizde sıkıştırma programı için tercih edebileceğiniz en iyi sıkıştırma programlarını listeleyeceğiz. Şimdi gelin birbirinden farklı özelliklere sahip çeşitli sıkıştırma programlarına göz atalım.

En İyi Dosya Sıkıştırma Programları

Winrar

Neredeyse sıkıştırılmış dosya denildiğinde herkezin öncelik olarak tercih ettiği Winrar'ı sizlere önerebiliriz. Bu program ZIP, RAR, CAB, ARJ, LZH, TAR, GZip, ISO ve 7-Zip gibi birçok arşivleme uzantıları ve formatları ile uyumlu bir şekilde çalışabiliyor. Winrar programını hem dosya sıkıştırmada hemde sıkıştırdığınız dosyayı açmada rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

Bandizip

Türkçe dil desteği ile dikkatleri çeken bu programı ücretsiz olarak bilgisayarlarınıza indirebilir ve dosyalarınızı sıkıştırarak arşivleyebilirsiniz. Winrar programının aksine olarak birçok işlemde ücretsiz olan bu programı popüler sıkıştırma formatları işinizde kullanabilirsiniz. Kolay ve hızlı arayüze sahip olan Bandizip, dosya sıkıştırma programları arasında başarılı bir yere sahip diyebiliriz.

7-Zip

Pratik ve kullanışlı bir yapıya sahip olan 7 Zip'i dosyalarınızı arşivlemede ve sıkıştırmada kulanabilirsiniz. Ücretsiz olan bu program birçok popüler dosya ve uzantıları destekler durumda. Gereksiz ek özellikler barındırmadan istenilen özelliği en basit ve temel şekilde sunan bu programı tercih edebilirsiniz.

Winzip

Ücretsiz bir kullanıma sahip Winzip ile Rar ve Zip dosyalarınızı kolay bir şekilde yönetebilir ve sıkıştırma işlemide yapabilirsiniz. Kolay kullanımı ile dikkat çeken bu uygulama ile arşivlenmiş olan word dökümanları ve çeşitli Word sunularınıda sorunsuz bir şekilde açabilir ve arşivleyebilirsiniz.





PAYLAŞ