En İyi 3 Kamera Uygulaması! - Haberler - indir.com

En İyi 3 Kamera Uygulaması!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-26 14:05:24
Editör : Esat Karaman
Kategori : Liste

Eğer kendi kamera uygulamanızdan memnun değilseniz içindeki efektleri ve özellikleri sevmiyorsanız veya size yetersiz geliyor ise bu uygulamalar ile harika fotoğraflar yaratabilirsiniz.Şunu unutmayın bu uygulamalar sizin kamera performansınızı arttırmaz ancak daha fazla efekt vermenizi sağlayabilir fotoğraf kalitesi sizin kameranıza bağlıdır.

 

1.Snapseed Google Kamera

Aviary iOS, Android için Google'ın bir yan kuruluşu olan Nik Software tarafından üretilmiştir. Kullanıcıların fotoğraflarına farklı efektler vermesini görüntü boyutunu değiştirmesini ve fotoğrafı geliştirmesine yarar ve içinde birçok hassas ayar mevcuttur bu ayarlar sayesinde fotoğraf canlılğını arttırabilirsiniz.

2.Camera FV-5

 

Camera FV-5 sayesinde profosyonel fotoğraf çekebilirsiniz bu uygulama ile deklanşör hızını ISO, ışığa göre odak, beyaz dengesi gibi birçok hassas ayar yapabilirsiniz.

3.Candy Camera Fotoğraf Editörü

Çektiğiniz fotoğraflara çok farklı efektler uygulayabilirsiniz. Candy Camera ile ayrıca fotoğraflarınızı düzenleyebilir emojiler ekleyebilir ve farklı sahne modlarını kullanarak harikalar yaratabilirsiniz.

Yukarıdaki uygulamalar ile istediğiniz fotoğrafı düzenleyebilir canlılığını arttırabilirsiniz ayrıca bu uygulamalar ile HDR gibi birkaç önemli efektleri uygulayabilirsiniz.İçlerinde  kullanıp beğendiğim en iyi fotoğraf uygulaması ise Google'ın bir yan kuruluşu olan Nik Software tarafından üretilen SnapSeed Uygulamasıdır 50 Milyondan fazla indirmeye sahip olan bu uygulama Play Store'da En İyi Fotoğrafçılık Ugulaması Etiketini almıştır.





PAYLAŞ