En ince akıllı telefonlar 2019 - Haberler - indir.com

En ince akıllı telefonlar 2019

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-12 20:04:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Teknoloji dünyasının şüphesiz en çok araştırılan ve satın alınan ürünlerinden başta geleni akıllı cep telefonlarıdır. Tüketici kitle akıllı cep telefonu alırken ince eleyip sık dokuyorlar. Akıllı cep telefonların özellikleri incelenirken telefonun gövde inceliğine genelde dikkat edilmiyor. Hatta önemsenen bir özellik olarak görülmüyor. Üst segment sınıfında yer alan akıllı cihazlar geniş ekranları ve kamera özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Fakat 9 mm'ye yaklaşan akıllı cep telefonu gövdeleri  pek de elle tutulur bir deneyim vermiyor. 2019 yılında üretilen ve inceliği ile eşsiz bir kullanım deneyimi sunan akıllı cihazların bilgisine ulaşmak isterseniz sizde yazımızdan faydalanabilirsiniz. İnce gövdeli akıllı cihazlar tahmin edeceğiniz üzere ele kullanım açısından daha fonksiyoneldir. Aynı zamanda bu cihazların daha şık göründüğünü söylemekte fayda vardır. 

Samsung Galaxy A9 Pro (2019)

Son zamanlarda üretilen en yeni akıllı cep telefonlardan biri olarak karşımıza çıkan Samsung Galaxy A9 Pro (2019) 6.4 inç dev gibi bir ekran deneyimi sunuyor. Söz konusu bu akıllı cep telefonunun kalınlığı ise sadece 7.4 mm'dir. Bu oran son yıllarda gördüğümüz en ince akıllı cep telefonlardan biridir. Orta sınıf çipset üzerine inşa edilen bu cihaz 4 GB RAM ile beraber birçok kullanıcının ilk adresi olacak gibi gözüküyor. 

Huawei 10 ve Huawei 10 Plus

En yeni üretilen telefonlar arasında yer olmasa da inceliği ile dikkat çeken cihazlar arasında yer alan Huawei 10 ve Huawei 10 Plus 6.98 mm kalınlığına sahiptir. Oldukça ince bir görünüme sahip olan Huawei 10 ve Huawei 10 Plus adlı cihazların ağırlıkları ise sırasıyla 165 ve 145 gr ve bu taraf da oldukça etkileyici. Söz konusu bu iki cihazda performans gücünü Kirin 960'dan alıyor. Hem tasarımı hem de özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanacak olan bu cihazlar inceliği ile şaşırtıyor. 

Samsung Galaxy A50 / A50s

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından üretilen Galaxy A50s, A50 ile aynı tasarımı paylaşıyor ve 7.7 mm ile ince bir gövdeyle geliyor. İnceliği ile dikkat çeken cihazlar arasında yer alan Samsung Galaxy A50 / A50s, orta sınıf telefonlar arasındadır. Söz konusu bu akıllı cep telefonu 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip ve 6.4 inç FHD+ Infinity-U Süper AMOLED ekran özelliğine sahiptir. Cihazın alt kısmında 512 GB!a kadar yükseltilebilir depolama alanı ve buna ek olarak ise sekiz çekirdekli Exynos 9611 yonga seti, 4 GB RAM, 64 GB / 128 GB depolama alanı yer alıyor. Hem tasarımı hem donanımsal özellikleri ile dikkatleri üzerine çeken bu cihaz, inceliğiyle göz doldurmayı başarıyor. 

Honor 8X

6.5 inç FHD+ 2.5D kavisli cam ekran özelliği ile gelen Honor 8X'de 3750 mAh pil kapasitesine sahiptir. İnceliği ile göz dolduran bu akıllı telefonun arka kısmında iki adet kamera sensörü yer alıyor ve buna rağmen cihaz halen inceliğini koruyor. Şöyle ki Honor 8X sadee 7.8 mm ile ince olmanın yanı sıra aynı zamanda 175 gram ile de hafiftir.





PAYLAŞ