En hızlı Android telefon yine değişti! - Haberler - indir.com

En hızlı Android telefon yine değişti!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-19 14:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Özellikle Android dünyasında son dönemde oldukça fazla amiral gemisi akıllı telefon modeli piyasaya sürüldü. Durum böyle olunca performans tarafında oldukça kıyasıya bir rekabette ortaya çıkmış oldu. Android cihazların performans testlerini gerçekleştiren ve sıralama belirleyen AnTuTu tarafında lider isim tekrardan değişti. Baktığımız zaman Çinli telefon üreticisi Vivo tarafında Nex 3 modeli sahip olduğu performansı ile dikkatleri bir kez daha üzerine topladı. Model özellikle kavisli yapısı ile dikkat çeken bir ekrana sahip olurken sahip olduğu donanım özellikleri ile beraber AnTuTu sıralamasında en güçlü ve performanslı Android akıllı telefon olmayı başardı.

AnTuTu’nun Yeni Lideri Vivo Nex 3

Vivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve FiyatıVivo Z5 Tanıtıldı: Özellikleri ve Fiyatı

Cihaz sahip olduğu Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemcisi ve 8 GB RAM belleği ile oldukça güçlü bir yapıda geliyor. Nex 3 5G modeli gerçekleştirilen testler sonucunda AnTuTu 8 performans testinden 497858 puan almayı başardı. Bu rakam ile beraber ise şuana kadar ki en yüksek AntuTu puanını da almış oldu. Hemen arkasındaki cihaz ise 492907 puan ile Asus ROG Phone 2 modeli yer alıyor. Vivo şirketi cihazı soğutma noktasında kendine özgü teknolojileri bulunurken, işlemci yük altında bile serin tutulabiliyor. Bu durum ile beraber ise AnTuTu rekorunu getiriyor diyebiliriz.

Sadece donanımı değil tasarım detayları ile de ön plana çıkan bu modelin %99.6 ekran / kasa oranı bulunuyor. Vivo NEX 3 5G cihazında 6.89 inç büyüklüğünde bir ekran bulunurken bu ekran 2560x1080 piksel çözünürlüklü Super AMOLED bir panele sahip durumda.


Xiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyorXiaomi, Vivo ve Oppo'dan dosya transfer yazılımı geliyor
AirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatıAirPods'a rakip kablosuz kulaklık: Vivo TWS Earphone özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ