En güvenilir Apple kaynağına göre 2019 model iPhone'ların beklenen özellikleri - Haberler - indir.com

En güvenilir Apple kaynağına göre 2019 model iPhone'ların beklenen özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-18 15:05:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Yeni yatırımcı notunda 2019’da beklediğimiz yeni MacBook Pro ve monitörün yanı sıra Apple’ın iPhone ve iPad gibi mobil ürünleri hakkında da birtakım tahminlerde bulunan Ming-Chi Kuo, Apple ürünleri hakkında verdiği güvenilir ipuçları ve analizler nedeniyle haklı bir üne kavuştu. Analistin yayınladığı raporda yer alan bilgilere göre Cupertino şirketinin 2019 yılı içerisine bir tanesi 3 adet arka kamera özelliğine sahip olacak 3 adet iPhone modeli ile karşımıza çıkacağına dair gündemde dolanan haberleri destekliyor.

telefonların 2018 model ürünlerle aynı ekran büyüklüklerine ve çentiğe sahip olacağını söylüyen Ming-Chi Kuo, 6.1 inç iPhone XR’ın takipçisi olan cihazda yine OLED ekran yerine, daha ucuz olan LCD ekran kullanılacağını açıklıyor. 2019 yılının yeni telefonları güncellenmiş Face ID sistemine, kapasitesi yükseltilmiş pillere, aynı zamanda buzlu cam gövdeye sahip bir şekilde karşımıza çıkacak. Aynı zamanda ultra geniş bant anten özelliği sayesinde kapalı alanlarda navigasyon hizmetini cihaz daha iyi bir şekilde verecek. Öte yandan çift yönlü kablosuz şarj da diğer cihazlar kablosuz bir şekilde şarj etme olanağına izin verecek. Hatta öyle ki ters kablosuz şarj özelliği sayesinde AirPods’un kablosuz şarj destekli olması beklenen kasası iPhone ile şarj olabilir. Apple’ın uzun zamandır beklenen AirPower kablosuz şarj matının da 2019’un ilk yarısında piyasaya çıkacağını kaydeden Ming-Chi Kuo, bakalım iddialarında haklı çıkacak mı?

iPhone 7 ve 8 Almanya'da yeniden satıştaiPhone 7 ve 8 Almanya'da yeniden satışta

USB-C cihazların daha hızlı şarj olmasını sağlıyor

Ming-Chi Kuo, gel görelim ki 2019 model iPhone’ların da şarj ve veri aktarımı için Apple’ın Lightning konnektörünü kullanacağının altını çiziyor. Beklentiler Apple’ın iPad Pro’larda olduğu gibi iPhone’larda da USB-C standardına geçiş yapacağına dikkat çekti. Lightning’e göre USB-C özelliği cihazın daha hızlı bir şekilde şarj olmasına olanak tanıyor.


iPhone'larda çocukların Tik Tok kullanımı nasıl sınırlandırılır?      iPhone'larda çocukların Tik Tok kullanımı nasıl sınırlandırılır?      
Apple, iPhone için Almanya'da formülü buldu!Apple, iPhone için Almanya'da formülü buldu!

PAYLAŞ