En eğlenceli yarış oyunu Mario Kart Tour yayında! - Haberler - indir.com

En eğlenceli yarış oyunu Mario Kart Tour yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-09-25 23:04:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Geçtiğimiz günlerde Mario Kart Tour için geri sayım başladığını sizlerle paylaşmıştık. Gün itibariyle eğlencenin tadını çıkarmak isteyenler için Mario ailesinin yeni üyesi mobil cihazlar için yayınlandı.

Oyun dünyasının en klasik oyunları arasında yer alan Mario, yeni versiyonlarıyla oyunseverlerle buluşmaya devam ediyor. Dünyanın en çok satılan oyunları listesinde 10. Sırada yer alan Mario Wii versiyonun Maria Kart oyunu şimdi de iOS ve Android’den indirilebilecek. 29 Ağustos tarihinde ön kayıtları açılan Mario Kart Tour gün itibariyle oyunseverlerle buluştu. Super Mario Run ve Dr. Mario Wrold oyunlarından sonra serisinin üçüncü mobil oyunu olma özelliğini taşıyan Mario Kart Tour, Mario sevenlere yeni bir heyecanın kapılarını aralıyor.

Nintendo, Mario'nun Biyografisini DeğiştirdiNintendo, Mario'nun Biyografisini Değiştirdi

Mario Kart Tour yayınlandı

Mario Kart Tour'un Beta Görüntüleri Ortaya Çıktı

Hatırlarsanız ailenin bir önceki oyunu olan Dr. Mario World, iOS ve Android’in Türkiye mağazalarında yayınlamayarak sevenlerini bir hayli üzmüştü. Aynı hatayı yeni oyunda yapmayan şirket Mario Kart Tour’u diğer ülkelerle birlikte Türkiye mobil mağazalarında da indirime sundu.

Ailenin yeni üyesi olan Mairo Kart Tour adından da anlaşılacağı üzere bir yarış oyunu. Diğer yarış oyunlarına göre oyuncularına daha eğlenceli bir deneyim sunan Mario Kart Tour, standart yarış oyunlarından daha farklı özelliklerle oyuncularına merhaba diyor. Dinamikleri hızlı değişen Mario Kart Tour yarış içerisinde farklı stratejik planlamalar yapmanıza olanak tanıyor.

Mario Kart Tour ezber bozacak

Efsanevi Mario Kart oyunu akıllı telefonlara geliyor!

Mario’nun yanı sıra aynı evrene ait farklı karakterleri de seçerek oynayabileceğiniz yeni oyunda, oyunseverleri birbirinden farklı zorluk ve eğlence seviyelerine sahip çevrimiçi arenalar ile dünyanın dört bir yanından oyuncuları bir araya getiriyor. Oyun esnasında size oyunda avantaj kazandıracak ip uçlarını da takip ederek, yarış esnasında rakiplerinizin önüne geçmek için bir adım daha önce çıkabilirsiniz. Dünyanın farklı yerlerinin haritalarıyla oyunseverlere merhaba diyen Mario Kart Tour’un en önemli özelliklerinden biri de ücretsiz olarak indirilebilmesi. Ancak oyun içerisinde araç ya da sürücünü geliştirmek isterseniz bunun için ücret ödemeniz gerektiğinin de altını çizmekte fayda var. Oyun serverları bakımda olduğundan dolayı şuanda bazı serverları kullanamayacağınızı da belirtelim. Tüm serverlarıyla birlikte Maria Kart Tour bugün saat 23.00’dan sonra oyunseverlerin ziyaretine açık olacak.

 


Super Mario Geri DönüyorSuper Mario Geri Dönüyor
Mario Kart Tour'un Android ve iOS çıkış tarihi belli olduMario Kart Tour'un Android ve iOS çıkış tarihi belli oldu

PAYLAŞ